fala fala.Samo jos srnu nisam uspio zbarit al doc ce i to doba.
pa hrvoje je glavni ženskaroš na školi. svi mu zavidimo.
fala fala.Samo jos srnu nisam uspio zbarit al doc ce i to doba.
a čuj bolje i da padnem nego da držim prema gore i režem oblake s njim kao neki![]()
štogod to značilo
to su te dubokoumne koje shvacaju samo pravi majstori tipa Aristotel, Kant, Hegel, De-škart , Toma Akvinski i Damgol
dobro je mladi ste dečki budu vas to naučili u školi....
nemojte se uopće živcirat,sve će vas teta učiteljica naučit u školi![]()
Toooo care!!! Pa ti si pravi badža lover!!! HahahahaPoslao: Hrvoje xyz
hmmm nisam bas shvatio ovo zajedavanje gore , tak da neznam kaj da kazem. ja mogu lako zbarit dve , neznam jel se to moze i za druge ovdje rec
neznam dalje
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E ako nisi shvatio stvarno te sram može biti...Poslao: dj_velja
štogod to značilo
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Samo srnu nisi??? A ovčicu, kravicu, i kozu? Njih jesi jelda? I to sve tri odjednom? Znao sam! Pravi bađa lover!Poslao: Hrvoje xyz
fala fala.Samo jos srnu nisam uspio zbarit al doc ce i to doba.![]()
Poslao: whiteboy
Samo srnu nisi??? A ovčicu, kravicu, i kozu? Njih jesi jelda? I to sve tri odjednom? Znao sam! Pravi bađa lover!![]()
![]()
ma daj wb nemoj zezat animal lovera![]()
![]()
![]()
ŽIVOTINJA u krevetu!![]()
![]()
Stoka sitnog zuba pada čim ga vidi!
![]()
![]()
![]()
![]()
morat ćemo upoznat srnu i ostale
i pitat jel to istina![]()
![]()
![]()
ko zbari srnu, taj može dobit i titulu jelena.....kak ne kužite damgol i wb...
...viš u moje vrijeme smo se u školi borili da ne budemo Jeleni, al kaj sad i vremena se mjenjaju..![]()
ajme meni atmosfera svuda napeta....ne sviđa mi se to...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...e pa sad postoji plastika pa su ljudi normalniji...Poslao: tomo
...viš u moje vrijeme smo se u školi borili da ne budemo Jeleni...![]()
@tomo da ti si stara iskusnjara koja sve zna
znači treba ti vjerovati![]()
..da dmi, al u kojem smislu..Poslao: dmi
...e pa sad postoji plastika pa su ljudi normalniji...![]()
![]()
bilo bi dobro da se vratimo on topic da capan nebi bio nervozan na obaraču ...![]()
pa ovdje osim izlazaka može i sve oko toga, kao npr barenje, a neki kao što vidiš kad izađu 'zbare' cijelo životinjsko carstvo...![]()
pa ovdje osim izlazaka može i sve oko toga, kao npr barenje, a neki kao što vidiš kad izađu 'zbare' cijelo životinjsko carstvo...![]()
kaj bi tek napravili sa ljudskim carstvom
![]()
E ako nisi shvatio stvarno te sram može biti...
totalno me sram
Samo srnu nisi??? A ovčicu, kravicu, i kozu? Njih jesi jelda? I to sve tri odjednom? Znao sam! Pravi bađa lover!![]()
eeeeee. da znaš kak ona izgleda, ostao bi bez daha. Usput Srna je cura!
hahhahahah,osto bi bez daha...hhahahah,opa velja...ajde polako duboko diši,moram ovo srni pokazat...
usput hrvoje bi i jelenu htio....
ha, mislim, moram je branit. A što se tiče hrvoja on slobodno može jelenu zbarit.
jos da oce( ma da oce bilokojeg decka )...
Srna je zgodna,al to ovi smrtnici neznaju ..
Bookmarks