e to si dobro rekao.
e to si dobro rekao.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
jucer papaya(ulaz u papayu), pa Totem (samobor), tam ej bilo super, sam kaj me na izlazu haltala policija , "jesi ti tsa pio" , ma nisam, kakiiii. poslje peti element, pa malo voznje po gradju , pa doma, auto mi bio na rezervi , natocio za 20 kn da mi ne pisti onaj vrag
u petak sam slavio rođenda, iako mi je tek sutrauništili smo se prvo kod mene doma, nestalo 30 pivi, jedan balić i pola tequile...
produžili do papaye, nastavio s pivama i zdrobio 2 long island-a... negdje oko 4 došli do jedinice, ali nas nisu pustili unutra (pitam se zakaj) odlučili otić do gjure a kad tamo nigdje nikoga, zaključano i ugašena svijetla, pa smo zaključili da je vrijeme da odemo doma... već je bilo lagano svitalo kada sam došao, a cura je jučer umirala od smjega i pokazivala mi poruku koju sam joj napisao u 5, nije ju baš shvatila...
![]()
opa zamjenili smo mm sa papayom![]()
![]()
vidim kritika je bila dobrodošla![]()
inače fyi gjuro 2 ti ne radi već 2 tjedna,bum ti ja sredil ulaz u piranha bar kad se otvori,jedino ak se ne bojiš pirahna koje će plivat u aquariju iznad šanka![]()
gle damgol, postavio si se kao da si veći jerfra od mene, ali to ti nema smisla kada svi na ovom forumu znaju da to nije istina, LOL
što se pirahne tiće bilo bi lijepo, ali ako će postojati vip prostor onda ne prihvaćam ništa manje od togaBTW, kako doći do onog usranog vip-a u baobabu?
ja bio jucer na Bleiburgu, prehladio se,koma vrijeme..a danas takav moram na trening
samo ti sanjaj pa ljudi će vidjet da su pogriješiliPoslao: gog
gle damgol, postavio si se kao da si veći jerfra od mene, ali to ti nema smisla kada svi na ovom forumu znaju da to nije istina, LOL
što se pirahne tiće bilo bi lijepo, ali ako će postojati vip prostor onda ne prihvaćam ništa manje od togaBTW, kako doći do onog usranog vip-a u baobabu?
![]()
![]()
treba im vremena neka ja sam strpljiv![]()
a čuj što se piranhe tiče naravno da ima vip,a imat će čak i poseban ulaz
za vip-ovce(ne dmi ovo se ne odnosi na tebe) i znaš kak se
kaže za prave ljude uvijek ima mjesta![]()
...je vip loža će bit' u akvariju...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@damgol, ja samo čekam poziv...![]()
@dmi jesam rekao da se ne odnosi na tebe![]()
![]()
@gog dogovoreno ovaj mjesec je otvorenje!
u petak bila vani do kojih 9 ujutro...u subotu bila vani do 5 u nedjelju bila na cugi i zaspala već u pola 8.....
ovaj vikend nije baš bilo puno alkoholačudno, ha?
![]()
da zato te i nije bilo jučer na forumu
imala si znači cijeli dan za oporavak a?
ja sam uvijek tu negdje.....čitala sam vaše postove, ali mi se nekak nije dalo pisat. u ponedjeljak sam bila jako ljuta o ranog jutra, neznam zašto
...hočeš reći da ponedeljkom ima sretnih ljudi???![]()
čujem da su ovi u ht-u uvijek dobre volje, bio ponedjeljak ili....![]()
![]()
...osobito kad je plaća...![]()
a to je jednom mjesecno,tako da se ne dicis previse
he, he, he...
Naravno očekujem je i ja! Idemo jednom zajedno u cruising po šankovima, pa da vidimo 'tko je tko u kafiću!'Poslao: damgol
@gog dogovoreno ovaj mjesec je otvorenje!
BTW damgol, koliko ti imaš godina?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
previse za tebe![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
dobar,dobar...
Poslao: whiteboy
Naravno očekujem je i ja! Idemo jednom zajedno u cruising po šankovima, pa da vidimo 'tko je tko u kafiću!'
BTW damgol, koliko ti imaš godina?
pa dragi moj wb i ja sam čekao đir u alfici pa štani......
nema ulaza za tebe![]()
![]()
![]()
gog je dobio moje simpatije![]()
imam 28 godina i ak stvarno misliš ići na cruisin' around
naravno da može javite mi samo ime i prezime na pm ti i gog
za slučaj da bude lista,a ak ne onda bute dobili pozivnice!
moje sumnje su potvrđene!!!Poslao: damgol
pa dragi moj wb
gog je dobio moje simpatije![]()
imam 28 godina
javite mi samo ime i prezime na pm ti i gog
za slučaj da bude lista![]()
![]()
...kaj - krivo ti je ako se mi dečki držimo zajedno...![]()
ma kakvi, samo se vi DRŽITE![]()
Bookmarks