(hehe.)
da mogli bi...
(hehe.)
da mogli bi...
danas ćemo curke i ja do Aquariusa...pa malo na ttrtrtrttrtrtr....![]()
(hrvoje)
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
di cete veceras?
danas iso u After u shopping centru precko, pa vozikat se malo...sutra modza som jura , jel tak smogovac?
![]()
ha valjda,javi se...
a kaj je s tim somom jura, di je to, kaj je to, kaj tam ima,...
evo bio u mambu poslje treninga. oso doma oko 1 frendicama se zurilo
to ti je na jarunu iza aquariusa, mislim da je to pivnica i kad sam zadnji put bio tamo bila je ziva glazba.Poslao: gog
a kaj je s tim somom jura, di je to, kaj je to, kaj tam ima,...
da uvjek je subtom ziva glazba.super je , ljudi nisu ustogleni ko u papayi, onak vidi se da su od krvi imesa, pjevaju plesu ,zaj.. se.
jadanas ipak u aqv, modza poslej u soma
bio u gapu, zatvorili su hip-hop underground dio a ja bio sa teskom rap ekipom koja je ludila na pjesme tipa shut up
ja sam jucer zavrsio u lake citiju, nisam tamo bio sto godina, ne izgleda lose, ali ekipa je bezveze..
nocas sam bio u zaboku u tropic baru, disco je stvarno super, bile swu neke dvije gogo plesacice.
ma da, bi osi tam?ja sam priej jedno 2 mjeseca tam bio...i bilo ej cist ok, dobra zika, ljudi...
jesi cuo kak pricaju domoroci?strgo sam se od smjeha
možda zagorski? a jel se trgaš od smjeha kad dalmoše čuješ?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma sta mama mi ima 37 godina..kamooo ej
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
od zagorskog jezika se potrgam hahahaa..jednom mi dojde jedan tio i nekej mi prica..ja ga nikej ne razumijem i samo mu se cerekam u facu, a lik nista ne kuzi..
naravno da se smijem kad cujem dalmose.nekazem ja nis lose protiv zagoraca, oni su pravi Hrvati , neg mi ej smjesno kak pricaju.
eto samo da Vas obavijestim za jedno dva tjedna se otvara novi club na jarunu i zvat će se PIRAHNA CLUB lokacija terasa od lida!!!
to će biti pravo mjesto za izlazak![]()
![]()
![]()
meni su vise sexy dalmosi,tj naglasak neg zagorci![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma tovari...Zagorci su nasi , tu su , blizi... Splicani nas samo mrze jer smo centar veci bolji i sl.
složit cu se ja ovim momkom,a opce je poznati da trebe padaju na taj pederski naglasak južnih ljudi,a jadni...
ej smogi bez vrijeđanja da nebi bilo po piksi... argumentirana rasprava da, ali vrijeđanje se ne tolerira.
btw. jeste znali da kad je bila tekma su torcidaši zvali navijače u ZG pod motom 'ubi ubi purgere'. Halo!! jel to normalno? A svi smo Hrvati!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
za njih je to normalno isto kao i kad vide auto zg rege da ga demoliraju,a u zagrebu niko ne dira st rege dobro osim kad se tekma igra!!
di bi dosli kad bi demolirali svaki ST auto u Zagrebu, ne stignes.
normalno da smo znali,po piksi?teško...nećem vrojeđati,pobjeglo mi je
Bookmarks