ah, di su dani ITD-a, KEFE, SC-a i starog kulušića, BEN da ni ne spominjem (stari BEN)
ah, di su dani ITD-a, KEFE, SC-a i starog kulušića, BEN da ni ne spominjem (stari BEN)
odbrojeni su ti dani tomo zajedno s tvojim danima...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da, tak i izgleda
danas se ide u Aquarius....a sutra u gap....
ovaj tjedan mi je nekak brzo prošao
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
idete čoporativno ili samo sa frendicom?
nas 4 a možda i 5
bez dečkiju
valjda ćemo upoznat neke frajere.....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
ajme i meni ovaj tjedan brzo prosao.......![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
i meni,kao i iduća 4. nadam se
ajme,sad skola...koma ,uzas...mega sranje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa ne moras ici u skolu..usput zadnjih desetak postova je vantematski..![]()
ako netko veceras planira u papayu moze me potraziti oko sankova![]()
dobro, javit ću policiji...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nema problema![]()
evo tražim te i nema te...
pao je pod šank
cudno da ga ne vidis, pa velik je on![]()
ej,bez perverzija...
nisam na to mislio...!!
@smogovac pa kak me nema, pa gledas u mene i ne vidis me![]()
sinoc prvo bio u maxi pubu na karaoke & jagermeister partyuna zagrijavanju, a oko 1 smo nastavili u papayi
jucer papaya . koja je to guzva , ai sve je puno klinaca od 15 16 do jedno pol 1.onda otidu ajd.
onda som jura, dobra muzika mora se priznat
a bio s nekim čudnim feminiziranim tipom pa nisam se htio bezveze uletavat...
vidi se da me još od jučer drži,tj. od danas fali mi par slova:si;se(izbaci)
nemate vi poima kak je meni bilo lijepo putovati doma, bez svijetla, zmigavaca, brisaca,... odnosno riknuo mi je glavni relej za struju.
Sva sreca da je frend bio sa autom tak, da se vozio iza mene od centra pa do kuce.
hebote ti stalno imaš pizdarije sa autom....
Bookmarks