Prikazujem rezultate 1 do 25 od 419

Hybrid View

Banned Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    N90
    Operater
    091
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hell master Pregledaj post
    ponavljam:ajme... dam se kladit da je 60% ljudi na ovom forumu (koja tvrdi da je n95 shit) nije ni držala u svojim rukama..nek se šire gluposti , onak copy paste....
    tako je...shit je zato kaj nemaju para da si ga nabave.. hej, pa ipak ima gps u tako malom kucistu..helloo..

@acidus kad bi tako bilo, nokiji se nebi isplatilo, ipak se mora veliika kolicina svote isplatiti koja je potrosena za razvoj navedenog modela.. kaj se zalite, ugurali su gps u njega..to je dovoljan razlog da pocmete cijeniti n95..5mpx, 160memorije, ekrancina.. ne znam koliko traje baterija?

a sto se tice cijene, pricekajte godinu dana.. ja bum si uzel n93 6mj staru, jos si primisljam.. jer cijena je fakat pala.
    Zadnji uredio vjeko : 03-10-2007 u 11:10

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N95 baterija traje ni jedan cijeli dan sa malo intenzivnijim korištenjem navodno.

Meni mobitel čist solidno izgleda ali za cijenu 6000kn mora mi kosit vrt,kuhati i prati.

A još i ta baterija zbog koje se dvoumim,N95 ima bateriju 950mAh dok Nokia 2310 ima 970mAh.

A ova dva mobitela su neusporediva,N95 bi trebala imati 2 puta jaču bateriju.

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme