Izvorno postao
-Um-
Ma ja sam još od početka znao da je to patka, aa i tako se i pokazalo, jer po meni, moje osobno mišljenje je da je to još jako teško za npravit na jednom mobitelu, u biti ne toliko nemoguće, koliko bi to bilo skupo, a i takve stvari se čuvaju za neke druge trenutke.
Za sada mi potrošači, zadovoljni smo i sa 3,2 Mpix na mobitelima, sa snimkama kakve jesu, pa rpoizvođaći nemaju potebe za izbacivanjem nešto bolje, osim kao što je to bilo za N95, jer Nokia nije postigla, tj. nije dobila postotak tržišta koji je očekivala sa N serijom, (više sa serijom N93, nego drugim brojevima u toj seriji), pa su morali što prije izbaciti N95 sa 5Mpixela, video-out, dual slide, itd...
Snima jako dobro, ali to je DAAAALEEEKO od DVD kvalitete.
Sada, DVD kvaliteta se može smatrati pod puno toga, ja osobno to gledam da je slika kristalno čista, a naravno i zvuk.
Mnoge kamere danas na tržištu ne snimaju DVD kvalitetu, a moš' mislit jedna N95.
Najfascinantije od svega toga je bilo, da se u se u samom startu odmah pokopali, čim su objavili da će napraviti N95 (prošle godine u 9-om mjesecu), izbacili su i osobine mobitela (ne osboine poput koja je kamera i čije su leće, već koliko procesor što goni, a i Texas instruments je objavio svoj dio, tako da oni koji su malo više čitali po netu, tj. ušli dublje u unutrašnjost ovog telefona, znaju o ćemu pričam), gdje si odmah mogao vidjeti da to neće nikako snimati DVD kvalitetu, što su ubrzo i dokazale snimke ljudi, koji su dobili N95 na testiranje.
N95 je nekoliko puta updatean software, tako da danas znantno bolje snima nego prvih dana, ali iskreno, kada ti netko kaže da će snimati DVD kvalitetu, a ti ne dobiješ ni D od DVD-a, onda si razočaran.
Ja sam jako zadovoljan, jer ne tražim previše, ne snimam previše, tako da mi je ovo sasvim dovoljno.
Bookmarks