N95, još nekoliko stvari:
EKRAN: kao što rekoh, ekran je odličan, iako kao što je netko rekao, jedino N80 ima bolji, što se slažem, iako N95 imam 16 miliona boja, onaj od N80 izgleda življe i ljepše, ali ekran u N95 moram pohvaliti, jako je dobar, žive boje, i jako dobro se vidi i na suncu.
SLIDE: Najlošiji koji sam ikad probao, nakon "sam svoj majstor" popravka, slide se može mjeriti sa najboljim slidovima na tržištu. Sada je jako čvrst, ne pomiće se ne milimetar, čak se i ne otvara u đepu. Ali šta je - je - fali mu opruga.
BATERIJA: ovo je jedini minus koji sam našao na N95, doslove jedini. Probao sam ne razgovarati (što manje), ne slati SMS (što manje) i nema šanse, max jedan dan i pol. Znaći sa jako malim korištenjem (samo pozivi), traje jedan dan.
Možda kupim onu bateriju od 1000MaH, pa ću vidjeti koliko ta traje.
Netko me je tražio slike po mraku - tu su, samo moram reći da ih nisam slikao kako sam trebao, na nekim slikama nisam čekao autofokus, tako da i nisu dobre slike, odmah ću vam reći da su mutne, samo sam jednu slikao kako treba, a to je ona najtamnija, vidjet ćete gdje je batana i gdje su svjetla... ali u biti procijenite sami:
http://www.piranhastudio.com/stuff/N95_mrak.zip

Bookmarks