Nakon mjesec dana korištenja telefona , mogu reć ovo: Ne vrijedi tih para i AMEN.
Klizni mehanizam je oslabio , tako da ću ga ovaj tjedan otvoriti i napraviti ono što mi je savjetovao -Um-.
Baterija je toliko iritantna stvar i ako malo koristiš fotoaparat kad nekamo ideš, NEMA ŠANSE da izdrži 24h. ( a gdje je tu slušanje mp3-ca, GPS ili WLAN? Sramota. )
Ostalo mi je više-manje ok.
Još me nervira kada odem u phonebook , nije poput ostalih mobitela da se pojavljuju imena redosjedeom neke abecede, nego e otvaraju tako da koa napišeš dva slova, on ti izbaci sve kontakte koji sadrže ta dva slova zaredom , ( nešto kao search na kompu). Zanima me da li to mogu maknuti i napraviti postavke kao što je na svim starim mobitelima na koje sam naučen.
Drugo: nema smajlića ( na njih sam se naučio na SE). Skinuo sam neki Symbian programčić sa smajlićima, ali piše da to podržava azijsko tržište, blabla, baca neki error, pa to postane iritantno...
Ima još toga ali se sad ne mogu sjetit...
Pa da na kraju zaključim : kada bi taj mehanizam bio čvršći, i kada bi baterija bila u skladu sa ovakvom spravom, taj mobitel bio bio zvjerka, jer je sigurno da će sljedeći software-i koji budu dolazili za njega itekako poboljšati funkcije ovog telefona.

Bookmarks