Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 419

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upravo sam citao recenziju konkurentskog magazina i tamo je N95 doslovno popljuvana.
    "GPS je granicno upotrebljiv,kamera daje nevjerojatno lose fotografije,cak i sa zadnjom verzijom firmwarea,kuciste je rasklimano,a baterija mizerna".

na ovo jos treba dodati i izrazito visoku cijenu za neuvjerljiv skup svih aktualnih tehnologija koju Nokia prezentira na ovom modelu.

ovim se jos jednom pokazalo da Nokia jednostavno prebrzo i nepromisljeno izbacuje nove modele koji ocigledno jos nisu spremni sa trziste.

EDIT:
    dio recenzije:
    "slike koje smo snimali koristenjem posljednje verzije firmwarea,sa svim automatskim postavkama i ukljucenim AF-om ispadale su toliko nevjerojatno lose,da nismo mogli vjerovati u njihovu (ne)kvalitetu.
    stvar je postala alarmantna kada smo zakljucili da bilo koji SE sa senzorom od 2ili 3mp radi neusporedivo bolje fotografije od N95.
    imala je problema sa stvaranjem jasnih,izostrenih slika i balansom bijele boje"
    nije doslovno prepisano.
    Zadnji uredio Ico : 18-06-2007 u 23:25 Razlog: postoji EDIT.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    "stvar je postala alarmantna,u trenutku kad smo zakljucili da bilo koji SE sa kamerom 2 ili 3 mp na svojem senzoru radi neusporedivo bolje fotografije.ona je imala problema sa stvaranjem jasnih,izostrenih slika,manifestirala je zabrinjavajuce probleme sa balansom bijele boje(kada bismo fotografirali sareno cvijece,boje su bile prilicno blijede,bezivotne i nezanimljive"
    Točno ono što sam rekao par stranica prije.

Sramotno...
    Testis unnus, testis nullus!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gledajte ljudi. Svi znamo da se u zadnjih nekoliko godina Nokia kao sami proizvođač pokvarila. No cinjenica je da za sad jos uvijek nokia radi vrhunske mobitele u u spordbi sa svojom konkurencijom. Istina je da svatko od nas ocekuje da uređaj koji kosta najmanje 5000kn mora biti i tehnicki i dizajnerski opravdan. Trebali su stavit bateriju od 1500mah, i mozda poraditi na kvaliteti kucista kako je netko rekao, ali to ne bi bilo to jer vec stize N96! I sta bi bilo da su u ovoj to sve napravili kak treba??Odgovor je NISTA. To im je svrha da izreklamiraju sljedeci model. Mene osobno N95 privlaci i rado bih ju kupio iz znatizelje da je malo isprobam, ali kad opet razmislim GPS i 5mpx kamera mozda i nije dovoljno da bih izdvojio najmanje 5498,00kn u t-mobile, a vjerujem da njen intrni GPS ne moze niti priblizno hvatat signal ko moj SiRF star III, no dobro sto je tu je. Uglavnom ovo su moji dojmovi, pa ako sam nesto nestrucno i netocno rekao, slobodno me ispravite

hvala svima.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks