Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 419

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao krunoslav Pregledaj post
    ...
    A katastrofalna baterija? Da li ste svjesni da se Nokia sprda sa svojim kupcima kada u takvog potrošača energije stavi bateriju od 950 mAh, dok moja E61 ima bateriju od 1500 mAh, pa mi opet traje jedva 2 dana?

A činjenica da k800 radi bolje slike sa 3.2MPx?

A cijena, koja je 1500kn viša u Mobisa nego na službenom Nokijinom webshopu u Njemačkoj?

Kažete da ste joj za GPS dali blagu 'packu po prstima', ali činjenica je da je neupotrebljiv, pogotovo kada se uzme u obzir-katastrofalna baterija.

Do sad sam se uvijek pri kupovini mobitela oslanjao na neovisne recenzije na netu, zato mene ovo previše ne dira. Al ima i ljudi koji odluku o kupnji mobitela donose na temelju tiskanih izdanja, i bojim se da će ti ljudi na temelju vaše recenzije donijeti krivu odluku:
    Testis unnus, testis nullus!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630 Pregledaj post
    A katastrofalna baterija? Da li ste svjesni da se Nokia sprda sa svojim kupcima kada u takvog potrošača energije stavi bateriju od 950 mAh, dok moja E61 ima bateriju od 1500 mAh, pa mi opet traje jedva 2 dana?
    Ne budi sitničav. Kupi si drugu bateriju koja vjerojatno košta 1000 kuna u Mobisu i nosi je u drugom džepu.

A činjenica da k800 radi bolje slike sa 3.2MPx?
    Ih, nemoj sad kenjat, a kult boga symbiana?

A cijena, koja je 1500kn viša u Mobisa nego na službenom Nokijinom webshopu u Njemačkoj?
    Ajde lijepo u Njemačku pa si kupi, ovo je Hrvatska

Kažete da ste joj za GPS dali blagu 'packu po prstima', ali činjenica je da je neupotrebljiv, pogotovo kada se uzme u obzir-katastrofalna baterija.
    Pa taj mobitel je sam sebi svrha, zar još nisi shvatio?

Do sad sam se uvijek pri kupovini mobitela oslanjao na neovisne recenzije na netu, zato mene ovo previše ne dira. Al ima i ljudi koji odluku o kupnji mobitela donose na temelju tiskanih izdanja, i bojim se da će ti ljudi na temelju vaše recenzije donijeti krivu odluku:
    Ne znam jel se sjećaš priče o pronevjeri 2 mil. kuna u mobilu. Priča se da je NeReD to maznuo radi transplatacije jetre.
    E vidiš, očito je da negdi treba pare zaradit, a ovi što kupuju tiskovine i na osnovu rivjua koji su u njoj pročitali idu kupit mobitel, i to još ovaj što košta k'o svetog Petra kajgana, neka ga i kupe. Takvih likova mi nije žao.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja