Pozdrav svima, novi sam na forumu i imam Nokiu N95 već nekih 15 dana... moram reći da je za mene, laika za symbian, mobitel poprilično spor ( prije sam imao SE K700i), a isto tako baterija je slaba ( ako snimaš neki video , prazni se k'o blesava) , a isto tako, klizni mehanizam je jako slab, već sad me iritira, da dok tipkam, onaj gornji dio klepeće i pitam se kamo da je nosim da mi to ''stisnu'' da se to više ne događa... još uvijek nisam imao vremena proučiti što sve taj symbian može, niti sam skidao programčiće sa neta, ali kako vidim, mnogi gledaju DivX filmove i ostale gluposti koje meni apsolutno ne trebaju , baš kao i igrice... meni je birno da imam veliku memoriju , zbog brojeva , poruka, i neke osobine poput čitča pdf formata... tu je stvarno odličan... isto tako, htio sam sve u jednom , pa za jedan mobitel ovaj aparat ima odličnu kameru, kao i video zapise, iznenadio sam se kako u jako velikoj buci sound ispada odličan (snimao sam klipove na koncertu Zucchera9 i tu sve pohvale...
Možda se još nisam naučio na njegovu ''sporost'', a možda teba i upgradeati software... molim svih koji su vlasnici istog da mi daju neke adekvatne savjete što bi mi moglo biti korisno na tom telefonu ( recimo , želio bih snimati razgovore kada me netko nazove, a da mi ne 'bipa'' svakih nekoliko sekundi, i imati tu opciju odmah uključeno)....pretpostavljam da se to može, ali kako rekoh, nisam baš imao vremena čeprkati po forumima...meni je jednostavnije ovdje pitati pa da mi kažu puno stručniji ljudi od mene i pojednostave stvar.... eto... unaprijed zahvaljujem svima na savjetima, to bi bio moj prvi post...![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks