Opet se vraćamo na isto. Jedan od vas misli ovako, a drugi onako... Sve je to relativno. Mislim da nemožemo svi misliti jednako, shvatite to. Sto ljudi - sto ćudi.
Ako se meni sviđa Megan, tebi se neće, a možda se tebi sviđa Vectra, a meni ne. Itd u nedogled. Jedan je napisao recenziu da mu je N95 super jer je, a drugi je napisao da nevalja, jer jednostavno to nije telefon po njegovom ukusu.
Recimo, meni je nakon P990i ovaj N95 pravo osvježenje, iako iz dubine duše MRZIM Nokiu i rekao sam si da je nikada više neću imati!
Ekran je odličan, kamera (hej ljudi, ovdje govorimo o kameri na mobilnim oparatima) je ODLIČNA, i tleefon radi jako dobro. Sve u svemu je telefon jako dobar ali ne vrijede te novce. Ne zato što nešto ne valja, već zato što je 800€ previše općenito.
Volim pročitati i Mobil i druge novine o mobitelima, ali mislim da su si novinari uzeli malo maha, pa pretjeruju u svemu. Već dugo nisam pročitao članak koji je OBJEKTIVAN, znaći da novinar ne gleda što se njemu sviđa i što ne, već kakav je uređaj uistinu.
Sama dva članka o N95 u mobilu i konkurentnim novinama to dokazuju.
Mislim da bi im bilo pametnije citirati nas ovdje na forumu, koji se uistinu jesmo susreli s tim uređajima više od 2 sata i neka uz svoje zaključke napišu i naše, pa če čitatelji koji nisu toliko upućeni u postojanje tog uređaja vidjeti što i obični ljudi i smrtnici misle o tom uređaju, a ne samo neki novinar koji je već 2 godine uz sve te uređaje i koji misli da nakon te 2 godine zna sve o njima i može pisati što ON misli o tom aparatu.
Ja vam kažem, N95 ne vrijedi tog novca i gotovo, ali definitivno uređaj je jako dobar i preporučujem ga svakome. Sve je na svom mjestu, sve jako dobro radi i dobit ćete više nego što mislite da ste dobili, vjerujte...

Odgovori uz citat
Bookmarks