Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 419

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    njoka n95 s previse memor
    Operater
    T ovo T ono
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Evo imao sam se priliku igrat malo sa n95 danas,odusevio me ekran(na n73 ekran djeluje sicusno naspram onog od n95),zvučnici otkidaju jaci su i od n73 i od 6233,kamera pokazuje normalno vise detalja neg na n73 ali me nije nes posebno odusevila,izrada bi po meni dobila 6/10 jer vise skripi i od n73 i od n80.Zakljucak-nedovoljno dobar mob za tolke novce,ako neko hoce bolestno dobar smartphone tu je htc TyTN.
    Kao prvo....Kamera je na mobu najaca stvar...Vjeruj mi dosad svako ko je vidio moj mob nije mogao vjerovati da je to 5mgpx...Kada su upalili kameru uvjerili su se.
    Snima u dvd kvaliteti sto je jedini mobitel koji to radi.Sto se tice samoga kucista to se slazem prvo kada sam ga dobio mislio sam da me je lik zajebo da mi je dao igracku...Zao mi je samo to sto je plastican da nije....Pfff
    Ali zato ima i prednost to kuciste
    Jako je lagan mobitel laksi cak i od nekih manjih samsunga sto me je jako odusevilo.
    Zvucnici na n95 razaraju ali doslovno razaraju...Kako li se to samo cuje...
    Sto se tice trajanja baterije meni baterija traje komotno 1 dan...Mislim pocine koristenje od 9h do 00:00 i onda na punjenje ...Osim izuzetaka...
    U tom vremenu ja s mobitelom slusam muziku (kada sam u tramvaju , busu),Slikam sta god stignem sto mi je zanimljivo,I snimam kada se zahebavamo sa frendovima.
    Sto se tice blica imao sam usporedbu sa k800..K800 je jedino pobjedio u mraku u tome je najaci...
    Po meni svako zasluzuje n95 jer sada ce i cjena pasti pa ce ga svi imati...
    N95 OWNNNNNNNNNNNNNN

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marin Pregledaj post
    Po meni svako zasluzuje n95 jer sada ce i cjena pasti pa ce ga svi imati...
    N95 OWNNNNNNNNNNNNNN
    Čovječe, mobitel je tek izašao na tržište, pa o kakvom padanju cijena govoriš? Taj uređaj nema konkretnog suparnika i to će mu držati cijenu još dugo. I baš zbog toga rijetki će ga imati.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Snima u dvd kvaliteti sto je jedini mobitel koji to radi.
    ja znam da svaki cigo svog konja hvali, al daj se spusti na zemlju... nije dvd, nego DVD-like kvaliteta i to je marketinški trik...

jedna obična nokia 6233 također ti snima u VGA rezi. nadalje, nemojmo zaboraviti i n93 koja, osim što snima u DVD-like kvaliteti, posjeduje i optički zoom što više znači od broja piksela...

ok, moraš sebi opravdat što si dao tolke pare za mob koji, mislim da ćeš se složiti, ne vrijedi toliko, ali malo objektivno pogledaj taj mob...

da se razumijemo, nadam se da si ti zadovoljan i sretan sa svojom njokom, ali ovdje smo da diskutiramo i upozorimo one koji planiraju kupiti dotičan mobitel na njegove nedostatke...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao prvo....Kamera je na mobu najaca stvar...Vjeruj mi dosad svako ko je vidio moj mob nije mogao vjerovati da je to 5mgpx...Kada su upalili kameru uvjerili su se.
    Snima u dvd kvaliteti sto je jedini mobitel koji to radi.Sto se tice samoga kucista to se slazem prvo kada sam ga dobio mislio sam da me je lik zajebo da mi je dao igracku...
    Kamera mu nije najaca stvar(display je bolji kao i zvucnici,vidjet ces kad SE izbaci 5mpx kak ce izgledati)Ko ti je rekao da sinima u dvd kvaliteti lol.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    Nokia N95, M660i
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .
    Snima u dvd kvaliteti sto je jedini mobitel koji to radi.
    Kao prvo, to nije istina, to je marketinški trik, jer je nemoguće snimiti DVD kvalitetu sa 5Mpix, pa i da ima najjaći procesor uz najjaću optiku, DVD kvalitetu jednostavno NIJE moguće dobiti.
    Ali, hipotetički - recimo i da je, N95 to ne radi. Ako se Nokia u N95 može nećim pohvaliti to je da snima 30fps/sec i da su sa zadnjim updateom uspjeli poravnati audio sa videom, tako kada snimaš npr. ljude, glas prati otvranje usta, a ne kao prije, prvo otvori usta, pa onda čuješ što je rekao.

Druga stvar, N95 nije jedini mobitel danas na tržištu za koji je nokia prodala foru da snima DVD kvalitetu ,to su rekli i za N93i, tako da su za sada dva.

= Citat = Izvorno postao Kruno-51 Pregledaj post
    Pa da li je ma u vip-u za kupiti? Prića se da će doći ali ja ju nevidim u cjeniku!

Ja mislim da je mob ok, samo da nije toliko skup!
    U vipu će u slobodnoj prodaji biti 6499 kuna, a na 2 godine uz pretplatu (sada sam i već zaboravio koliko su mi rekli), ali mislim da je oko 3900 Kuna - tu negdje.

= Citat = Izvorno postao schoofter Pregledaj post
    Do not cover the numeric keypad with
    your hand.

Ovo mi je čudno jer antena GPS prijemnika uopće nije iza tipkovnice, već iznad nje. Ako vas zanima kako mobitel izlgleda unurta, tj. iznutra, to možete vidjeti na jubitou.
    Neki kinez je rastavlja...

U biti, našao sam --> Ovdje
    Edit:
    Noup. pogriješio sam. Kažu da je antena ispod tipke "#". Čudno...

E da, svi koji mislite da N95 ne valja, i da sve što su stavili u nju ne služi nićemu, prisjetite se kako je bilo samo prije nedavnih desetak godina:

KLIK!

Zadnji uredio Ico : 11-06-2007 u 17:51

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40