Desetu ili pedesetu, ovaj telefon nicime ne zasluzuje mogucnost da bude u mom izboru. Zasto? Danas sam se igrao s njom; partner od starog je ima, bas me zanimalo kakva je. A tip je uzeo moju e61. I odusevio se. Pitao samo da li postoji s kamerom; rekao sam za e61i; zeli kupiti nju, a ovo ce dati zeni. Rekao je da je totalno razocaran ovime (prije je imao sirocco i n80), da je "zali Boze para i cekanja na nju". Mene je apsolutno razocarala; bas sam se sjetio ovog topica danas i toga kako su je hvalili.. Ma nema se sta hvaliti.. Symb u novijem celofanu, to je sve; klimava uzasno; n80 je mila majka za nju! Uzasno uzasno neisplativa kupnja.. Radje cekajte na ovu nokiu (iz topica gdje je jedan klizni, a drugi classic); puno bolje izgleda. E da! A gps! Gps je qrac premali; nevjerojatno kako lose. Izgleda da su napravili sranje od telefona samo da mogu izbaciti n95i za 3 mjeseca..
cudi me da je netko spreman dati 6kkn za ovo.. Jeste li svjesni da za te pare mozete kupiti skuter pa cak i neki auto. Barem je pametnije ulozen novac. Predvidjam joj pad vrijednosti od 200% u godini dana!

Odgovori uz citat
Bookmarks