Hm, evo već pola sata čitam ovu temu. I sada je pitanje, dali biste vi preporučili taj mobitel, ili ne?
U početku teme sve je bilo bajno i sjajno, ali sada većina vas ne preporučuje taj mobitel.
Moje mišljenje je da je telefon odličan, ali Nokia kao Nokia ostala je vjerna sebi, pa je i ovaj (kao I SVE OSTALE modele) mobitel napravila loše kvalitete.
Slide je jako loš i puno toga su mogli poboljšati (čak uz ovu cijenu i misliš da jesu), ali ako niste picajzla (kao ja, npr) i ako vam malo loše plastike i slide koje je klimav ne smeta, onda je telefon za čistu 9-tku (od 10).
Onaj jedan do 10 je software, koju su mogli napraviti i malo revolucionarnije, nešto malo novije i svježije.
Nema veze, mobitel je odličan, iako me živcia ono škljocanje kada se stisne donja desna strana (kod tipke za prekid razgovora) kada je ekran prema gore.
Tješim se s time, da je lošije kvalitete kako bi ekran bio tanji i sam telefon lakši i kompatibilniji... Iako je to bullshit, ali moram se nekako utješiti.
Moj savjet: isprobajte pvo telefon i nedajte se navesti na tanki led. Jedna od deset je dobre izrade. Za te novce potržite onu desetu... moj savjet...

Bookmarks