ma nije problem tmobile sam, zanimalo me jel brendan puno i cuo sam da je vodafone (valjd i vip) oduzeo opciju VoIPa pa ono..![]()
ma nije problem tmobile sam, zanimalo me jel brendan puno i cuo sam da je vodafone (valjd i vip) oduzeo opciju VoIPa pa ono..![]()
mislim da je kordiran na kronet, je pise da radi samo s njihovim karticama, dok vip mislim da nije kodirana.
sto se tice pljuvanja po nokiji to je relativno ni jasno. svi ju zele imati bar na trenutak ali je jako skupa pa poso ju nemamo drvlje i kamenje po njoj, za pola godine kad cjena bude na 2000kn i kad se pocne kupovati kao n73 i n80 i kad ju svaki levat bude imao pocet ce se pojavljivati samo rjeci hvale od vlasnika n95, a naravno to ce biti subjetivno misljenje.
kao npr i sada vlasnici n95 nemjau bas neke pretjerane kritike i sve smtraju savrseno, no kad taj dojam splasne vec ce stvari doci na svoje.
sto se tice nokije mislim da nije nesto bog zna sta napredna ima te neke novotarije, ali nista posebno
dakle definitvno se ne isplati uziamti sada za 5k kn, no kasnije kad padne na oko 2k kn onda ce to biti vec isplatljivija kupnja, no opet upitno jer n80 ce dosta pasti pa opet mozda bolje nju uzeti ako netko zeli kalibar slijdera sa symbom, jer koliko vidim ove novotarije od gps bas i nisu od bog zna kakve koristi. jedino sto ima jacu kameru, al tko hoce slikat nek si kupi digitalac i mir.
Bookmarks