Prikazujem rezultate 1 do 25 od 419

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gledao sam n95 neki dan u mobisu i ostao razočaran! uopće mi se nije svidio.

slide mi se uopće ne sviđa, kada je ekran izvučen prema gore, ima par milimetara lufta gore-dolje, kad je izvučen dolje, onda je ok.
    izrađen je od neke jeftine plastike, kao da je iz ponude kina šopa... katastrofa... i ona svijetla boja, ma odvratno...

mislim da je to najgori mobitel od nokie što trenutno možete kupiti!!! dati tolke pare eto zato da bi rekli da imate n95, mobitel s najviše funkcija...(na stranu WM)

slažem se ja da ima on puno funkcija, sve to stoji... ali kad ga primim u ruku sve se to poništi...

za godinu dana cijena će mu biti ispod 2000 kn sigurno...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    45
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian Pregledaj post
    gledao sam n95 neki dan u mobisu i ostao razočaran! uopće mi se nije svidio.

slide mi se uopće ne sviđa, kada je ekran izvučen prema gore, ima par milimetara lufta gore-dolje, kad je izvučen dolje, onda je ok.
    izrađen je od neke jeftine plastike, kao da je iz ponude kina šopa... katastrofa... i ona svijetla boja, ma odvratno...

mislim da je to najgori mobitel od nokie što trenutno možete kupiti!!! dati tolke pare eto zato da bi rekli da imate n95, mobitel s najviše funkcija...(na stranu WM)

slažem se ja da ima on puno funkcija, sve to stoji... ali kad ga primim u ruku sve se to poništi...

za godinu dana cijena će mu biti ispod 2000 kn sigurno...
    Hoćeš reći da je Nokia i dalje ostala vijerna sebi i motu-napravimo što bolji softver u škriputavom kućištu?
    Moram priznati da me N95 totalno okupira u zadnje vrijeme-pogledao sam gotovo sve što se na Youtubeu može vidjeti. Preko Interneta mob izgleda predobro (i više od toga)...
    Na mobilnom svetu sam pročitao da baterija trane, ne 1 dan, nego cca 14-15 sati, što je katastrofa!
    Ponavlja se Odiseja N80 koja se sada već može naći za cca 1800 kuna, a lani u ovo vrijeme je koštala - na crno oko 550 eura.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks