Istina. Sve ovisi i o procesoru, o softwareu, o lećama, itd... Puno faktora tu igra ulogu, ali sa sigurnošću tvrdim da N95 radi bolje fotke od N93i.
To što je netko napisao da radi loše fotke, svi su se uhvatili toga, jer mi Hrvati smo takvi, i kada je nešto dobro, samo zamahujemo rukom i tražimo samo nedostatke.
Ponavljam, MRZIM Nokiu i telefon ne vrijedi te novce i ponavljam se ponovo, Nokia oduvjek radi jedne od najnekvalitetnijih mobitela na tržištu, ali N95 su ovdje previše popljuvali, a u biti od 30 ljudi koji su rekli da je loša, njih 5 ju je koristilo duže od 5 minuta.
Neznam dali si ovo komentirao mene, ali nikada nisam rekao da vrijedi ove novce, kao ni sada.frish-KI: Uostalom, tvrdiš kao da tih 6.000+ kuna vrijedi mob sa 5 mpx kamerom. Vrijedio bi da je sve ostalo na njemu kako spada. Previše je nedostataka da bi i približno opravdao tu svoju prenapuhanu cijenu.
Ne vrijedi i gotovo. I da je savršeno napravljena, nebi tebala vrijediti toliko. Uglavnom, za 6000 kuna trebao bi dobiti mobitel sa zlatnim nitima na njoj. Onda bi se moglo razgovaati o toj cijeni...
Dobro. Sve to stoji. Ali neki dan sam u jednom postu rekao, ovo je kamera na mobitelu. Ovo nije digitalac nego mobilni telefon sa kamerom, a ne digitalna kamera sa mobitelom. Svatko tko želi bolju fotografiju, neće kupiti ovaj mobitel, već jako dobar digitalac i za manje novce.Vepar: tako je.nije tu prica kakve su kamera bile,nego kakva je kamera na N95,a definitivno nije dobra kako se ocekivalo.
To da su mogli barem malo poboljšati kameru, mogli su, ali to je Nokia i to od njih očekujemo, zar ne?
Negdje moraju kiksati.
Ali opet - kamera u N95, ljudi moji, jako je dobra. Nije savršena ali većina vas traži dlaku u jajetu.
btw. SonyEricsson ima jako dobre kamere na mobitelima, tako da to što tvrdite da je kamera od 3.2 na SE-u bolja od kamere na N95, to vam vjerujem, u biti, najvjerojatnije nisu bolje, nego jako slićne kvalitete, iako bi N95 trebao imati (logično glledano, ne zato što je imam) bolju, ali to je Nokia.
Oni nemogu napraviti dobar proizvod i gotovo.

Odgovori uz citat
Bookmarks