Kao prvo, to nije istina, to je marketinški trik, jer je nemoguće snimiti DVD kvalitetu sa 5Mpix, pa i da ima najjaći procesor uz najjaću optiku, DVD kvalitetu jednostavno NIJE moguće dobiti.
Ali, hipotetički - recimo i da je, N95 to ne radi. Ako se Nokia u N95 može nećim pohvaliti to je da snima 30fps/sec i da su sa zadnjim updateom uspjeli poravnati audio sa videom, tako kada snimaš npr. ljude, glas prati otvranje usta, a ne kao prije, prvo otvori usta, pa onda čuješ što je rekao.
Druga stvar, N95 nije jedini mobitel danas na tržištu za koji je nokia prodala foru da snima DVD kvalitetu ,to su rekli i za N93i, tako da su za sada dva.
U vipu će u slobodnoj prodaji biti 6499 kuna, a na 2 godine uz pretplatu (sada sam i već zaboravio koliko su mi rekli), ali mislim da je oko 3900 Kuna - tu negdje.
Ovo mi je čudno jer antena GPS prijemnika uopće nije iza tipkovnice, već iznad nje. Ako vas zanima kako mobitel izlgleda unurta, tj. iznutra, to možete vidjeti na jubitou.
Neki kinez je rastavlja...
U biti, našao sam --> Ovdje
Edit:
Noup. pogriješio sam. Kažu da je antena ispod tipke "#". Čudno...
E da, svi koji mislite da N95 ne valja, i da sve što su stavili u nju ne služi nićemu, prisjetite se kako je bilo samo prije nedavnih desetak godina:
KLIK!
![]()
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks