= Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
Evo imao sam se priliku igrat malo sa n95 danas,odusevio me ekran(na n73 ekran djeluje sicusno naspram onog od n95),zvučnici otkidaju jaci su i od n73 i od 6233,kamera pokazuje normalno vise detalja neg na n73 ali me nije nes posebno odusevila,izrada bi po meni dobila 6/10 jer vise skripi i od n73 i od n80.Zakljucak-nedovoljno dobar mob za tolke novce,ako neko hoce bolestno dobar smartphone tu je htc TyTN.
Kao prvo....Kamera je na mobu najaca stvar...Vjeruj mi dosad svako ko je vidio moj mob nije mogao vjerovati da je to 5mgpx...Kada su upalili kameru uvjerili su se.
Snima u dvd kvaliteti sto je jedini mobitel koji to radi.Sto se tice samoga kucista to se slazem prvo kada sam ga dobio mislio sam da me je lik zajebo da mi je dao igracku...Zao mi je samo to sto je plastican da nije....Pfff
Ali zato ima i prednost to kuciste
Jako je lagan mobitel laksi cak i od nekih manjih samsunga sto me je jako odusevilo.
Zvucnici na n95 razaraju ali doslovno razaraju...Kako li se to samo cuje...
Sto se tice trajanja baterije meni baterija traje komotno 1 dan...Mislim pocine koristenje od 9h do 00:00 i onda na punjenje ...Osim izuzetaka...
U tom vremenu ja s mobitelom slusam muziku (kada sam u tramvaju , busu),Slikam sta god stignem sto mi je zanimljivo,I snimam kada se zahebavamo sa frendovima.
Sto se tice blica imao sam usporedbu sa k800..K800 je jedino pobjedio u mraku u tome je najaci...
Po meni svako zasluzuje n95 jer sada ce i cjena pasti pa ce ga svi imati...
N95 OWNNNNNNNNNNNNNN