istina, mislim da su u hgspotu profesionalci koji bi ti dali
istina, mislim da su u hgspotu profesionalci koji bi ti dali
pa imash valjda na karticu garanaciju ... pa je*o bi im mater da ne radi !
chevapi for men
da, ne radi svaka kartica na svakom mobu
a nece valjda to mene zadesiti![]()
chevapi for men
zato treba provjeriti
je cyber moram priznat ovo izgleda fora što možeš sam sve mjenjat.
Cyber, koji editor koristiš?
ja sam vec rekao, to stvarno rula!!! da bar moze to i sx1 ali nista... nema veze
chevapi for men
E to imam al on nemože otvorit .sis file u kojem je tema, nego neki posebni format u koji ja ne znam kako prebacit.
E znam al na netu baš ne nailazim na .mbm... Nemogu baš reć da sam se previše trudio, ali ipak...
mozes to naci na http://www.aivanet.com/en/?show=6 .. barem mislim , tamo sam ja sve nasao ..
chevapi for men
evo tocno na ovome linku http://www.aivanet.com/en/index.php?...&cat=18&type=1
imash hrpu tema za svoga ljubimca...
uzivaj !
chevapi for men
a ******, njoka je ocito bolja
da ta usporedba modela je sa www.mobile-review.com ali oni su testirali SX1 na v5 softvera a sada je uskoro u ponudi i v8,stoga ta ti usporedba i nije baš vjerodostojna.
Damgol, ti si ful zadovoljan sa sx1, jelda? Dal je pisanje sms-a brzo? (ne mislim na brzinu pritiskanja tipki, nego na pojavljivaje znakova na ekranu...) Ja sad pokušavam zamijenit ovu njoku za sx1, zato jer su sve nokie smeče, a ja i inače više volim siemens...
Nema to veze sa software-om. On testira procesor. Isto kao ostali benchmarkovi na kompjuteru tipa 3D Mark, Sandra itdPoslao: damgol
da ta usporedba modela je sa www.mobile-review.com ali oni su testirali SX1 na v5 softvera a sada je uskoro u ponudi i v8,stoga ta ti usporedba i nije baš vjerodostojna.
sa SX-om sam prezadovoljan,što ga više imam to mi se više sviđa i nakon njega mi ne pada na pamet vratiti se na neki običan gsm!!!! jest da ti za privikavanje na tipke treba vremena ali kad se navikneš sve radi bez problema i pojavljivanje je jako brzo za to se nemoraš brinuti pogotovo sa v7 softvera. općenito sve je brže i bolje! jest da je možda subjektivna ali topla preporuka od mene za SX pogotovo ako si siemens fan!!!Poslao: Gen Mo'Kai
Damgol, ti si ful zadovoljan sa sx1, jelda? Dal je pisanje sms-a brzo? (ne mislim na brzinu pritiskanja tipki, nego na pojavljivaje znakova na ekranu...) Ja sad pokušavam zamijenit ovu njoku za sx1, zato jer su sve nokie smeče, a ja i inače više volim siemens...
Ja sam se na tipke naviknuo nakon 3 dana.
Forumaš godine :)
Bookmarks