Ne znam, meni se iskreno ne sviđa ni jedan ni drugi, al kad bi moro birat rađe bi uzeo nokiu, jer ona tipkovnica mi fakat ide na živce...
Poslao: coma_zgb
da, a jedan nedostatak je sto ga nered ima pa...![]()
![]()
Ne znam, meni se iskreno ne sviđa ni jedan ni drugi, al kad bi moro birat rađe bi uzeo nokiu, jer ona tipkovnica mi fakat ide na živce...
Wasssssuppppp?
baterija na sx-u isto traje 1-2 dana zavisi koliko ga koristiš,ali cyber svi smartphoni su takvi.mislim ne držiš u ruci običan gsm.jednostavno gutaju puno baterije ali puno i nude zar ne?
uostalom auto punjači nisu ni toliko skupi,ali nisam znao da imanje mmc u slotu povećava trošenje baterije.
Ja mislim da cu si ja uzet njoku. Zbog m55 su mi se zagadili siemensi!Najvise me na sx-u odbija ona tipkovnica. 3aTmr kaze da je tipkovnica ok kad se priviknes, i ja mu vjerujem, al se meni neda privikavat. NJoka u italiji (nova) dodje oko 450 eura minus IVA
hm... stvarno si loaded sa svim ajde sretno sa tom 128 MB karticom vidim još ti samo to nedostajePoslao: cyberphere
Ja imam ionako dvije baterije pa mi toliko ni ne smeta![]()
Hmmm... Zašto nema ankete? Već sam reko da zbog loših iskustva s nokiom uvijek bi rađe Siemensa odabrao. Po funkcijama su (pre)slični a dizajn... Potencijalni vlasnik bi se trebao upitati dali kupiti sx1 zbog futurističke tipkovnice ili 6600 sa starinskom tipkovnicom?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Mene bas tipkovnica odbija na sx1, radje koristit nesto starinsko, ali provjereno...
E u tome i jest čar toga mobitela. Kao i 3650 recimo... Ali moram uzet u ruke sx1 da bi vidio, zasad me se 6600 nije dojimi. U traperice ipak nemre stati a ak stane bode u osjetljivo mjesto6600 je škripava a za sx1 bi Damgol trebao reći
meni je nokia bolja...![]()
zaboravio sam staviti anketu... a sad ju nemrem nadodati niti kao moderator... mozda zappan moze...!?!
otkud ti da nokia skripi??? i meni se cini da sam to negdje procitao, ali nijedan se vlasnik nije jos na to pozalio...
velika je razlika izmedju nokie i siemensa... nokia ima visu verziju os-a, sto joj omogucava brze izvodjenje svih naredbi i aplikacija... ima daleko bolje rezultate na jbenchmarku... itd.
siemens mi je lijepsi, manji, i ima vanjski utor za mmc...
ja bi ipak radje nokiu uzeo!![]()
dakle još jednom: za tipkovnicu treba privikavanje ali u tome i jest fora,ja osobno uživam istraživat i privikavat se na novi mob. i kad se navikneš stvarno vidiš da je lakše i brže pisat poruke. uostalom s ovim se mobom može puno više stvari radit od pisanja poruka. sx-u jedina zamjerka je malo klimavi poklopac baterije, ostalo je sve savršeno!Poslao: Hrc
E u tome i jest čar toga mobitela. Kao i 3650 recimo... Ali moram uzet u ruke sx1 da bi vidio, zasad me se 6600 nije dojimi. U traperice ipak nemre stati a ak stane bode u osjetljivo mjesto6600 je škripava a za sx1 bi Damgol trebao reći
znaci i 6600 i sx1 imaju klimavi poklopac za bateriju... takve me sitnice ubijaju u pojam... kad pises sms recimo a cijelo ti kuciste "hoda" pod rukom...
Svejedno! Ja sam tolika cjepidlaka kad su mobiteli upitanju da sve mora biti savršeno ili ga prodajemOzbiljno, zato sam 6510 imo samo 4 mjeseca.
da cjepidlaka malo pretjeruješ stvarno. nije poklopac toliko klimav kak si ti umislio i baš kako cyber kaže to se u rukama i ne osjeti.Poslao: Hrc
Svejedno! Ja sam tolika cjepidlaka kad su mobiteli upitanju da sve mora biti savršeno ili ga prodajemOzbiljno, zato sam 6510 imo samo 4 mjeseca.
danas sam izbliza promatrao 6600 i sx1... samo vanjstinu... nisam ih palio... 6600 mi se cini boljom i nekak skladnijom vise...![]()
istina...
pitanje: ima li neki limit za velicinu MMC kartice da ju 6600 i sx1 mogu primiti??? jel primaju do 128MB, ili i one vecih kapaciteta... 256MB, 512MB???
prima od 512....za veće nemam uvida u situaciju...
e dobro onda... jer negdje sam citao da primaju i 6600 i sx1 sluzbeno samo do 128MB!!!
hvala...![]()
Bookmarks