A sta je to????
Molio bi ako tko zna gdje ga nabaviti(piratski naravno) da me uputi.
Tražim Synesis za prodaju!!!
Nadam se da ima vas na forumu koji znate o ovome.Pa je svaka pomoć dobrodošla.
Unaprijed hvala svima.
A sta je to????
Koliko sma upučen to je domaći soft za knjigovotstvo, a svaka licenca je registrirana na ime, pa tako da ne vjerujem da ćeš lako naći jer nije baš ni interesantna za crackiranje pošto inspektorat provjerava knjigovostvene servise, a za po doma ne znam koliko bi baš korisnika našao.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
pa svejedno malo dodatnog infa ne bi skodilo kad vec nesto trazis.
http://www.pss.hr/synesis.html
Program SYNESIS dizajniran je tako da ispunjava potrebe za jednostavnošću koja je neophodna kod manjih poduzetnika, ali da se može koristiti i u većim tvrtkama u kojima istovremeno radi veći broj korisnika. Bez obzira da li program koristi samo jedna osoba ili nekoliko desetaka njih, dokumenti se automatski objedinjuju u jedinstveni sustav poduzeća čiji su podaci dostupni u svakom trenutku. Npr. obveza za PDV vidljiva je u PDV obrascu odmah po izdavanju računa.
jel to to što tražiš?
Da zero..to je to...link ti ne radi ali pročitao sam to i informirao se bez brige.Taj synesis ima par modela(prodajni,knjigovodstveni,skladišni).Meni treba synesis za prodaju.
Naravno postoji i piratski pa sam zato pitao.Da li netko zna kakvog pirata koji bi to mogao imat u svojoj kolekciji.
Pokušaj kontaktirati a m s t e l ne znam link ni mail jer se odavna nisam bavio trgovinom.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks