Molio bi ako tko zna gdje ga nabaviti(piratski naravno) da me uputi.
Tražim Synesis za prodaju!!!
Nadam se da ima vas na forumu koji znate o ovome.Pa je svaka pomoć dobrodošla.
Unaprijed hvala svima.
Molio bi ako tko zna gdje ga nabaviti(piratski naravno) da me uputi.
Tražim Synesis za prodaju!!!
Nadam se da ima vas na forumu koji znate o ovome.Pa je svaka pomoć dobrodošla.
Unaprijed hvala svima.
A sta je to????
Koliko sma upučen to je domaći soft za knjigovotstvo, a svaka licenca je registrirana na ime, pa tako da ne vjerujem da ćeš lako naći jer nije baš ni interesantna za crackiranje pošto inspektorat provjerava knjigovostvene servise, a za po doma ne znam koliko bi baš korisnika našao.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
pa svejedno malo dodatnog infa ne bi skodilo kad vec nesto trazis.
http://www.pss.hr/synesis.html
Program SYNESIS dizajniran je tako da ispunjava potrebe za jednostavnošću koja je neophodna kod manjih poduzetnika, ali da se može koristiti i u većim tvrtkama u kojima istovremeno radi veći broj korisnika. Bez obzira da li program koristi samo jedna osoba ili nekoliko desetaka njih, dokumenti se automatski objedinjuju u jedinstveni sustav poduzeća čiji su podaci dostupni u svakom trenutku. Npr. obveza za PDV vidljiva je u PDV obrascu odmah po izdavanju računa.
jel to to što tražiš?
Da zero..to je to...link ti ne radi ali pročitao sam to i informirao se bez brige.Taj synesis ima par modela(prodajni,knjigovodstveni,skladišni).Meni treba synesis za prodaju.
Naravno postoji i piratski pa sam zato pitao.Da li netko zna kakvog pirata koji bi to mogao imat u svojoj kolekciji.
Pokušaj kontaktirati a m s t e l ne znam link ni mail jer se odavna nisam bavio trgovinom.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks