super,netko ko bas ima taj fotic...moze pitanje, zanima me jer reducira ikako crvene oci ili su jako izrazene u mraku s blicem, i kolko je jak taj blic,svugdje pisu je jako slab,al jel dovoljno da kvalitetno osvjetli ljude?a jesi uspoređivao slike s drugim foticima, sad imam neka 2 fotica s 6mpx pa me muci da ne bi dosao na losije nego sto imam...makar moji nisu neki(slab videoi velik,drugi mal disply) pa ih zato i mjenjam , a ovaj sony je stvarno tanak pa mi se sviđa,i jel se taj poklopac cesto sam otvara u đepu ili klizi sam od sebe kako su to lose napravili na k800, pa ne znam kak je na foticu,i ono 5.1mpx, iso 400 samo makar se ne kuzim u te karakteristike i to, pa mi je vazno samo misljenje ljudi koji vec imaju iskustva s tim...ma gledo sam t50 al 2900kn mi je puno previse dat za fotic, ovo bi dobio duplo jeftinije a treba i za more skupljat,jer onda nema smisla od fotica jos sam razmisljao o ixus 60(mozda o w55 isto), dođe oko 1600 u ducanu, pa se dvoumim..ako moze jos odgovor na ovo bio bi zahvalan