Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ikubba Pregledaj post
    ja sam isto razmišljao o mju 750,jesi li saznala koja je razlika izmedju njega i mju 780 i kad se pojavljuje u prodaji?
    trebao bi doći u prodaju do kraja travnja (tako su barem rekli u olympusu).
    a razlika...još ne znam.

@Bimbi
    malo sam gledala o modelima koje si mi predložio i na kraju zaključila da bih uzela jedan od ova 3 modela: mju 750, mju 780 ili T100.
    s tim da mi T100 zvuči još najbolje od ta 3, ali malo mi je previše...košta skoro 3000kn, a dolazi u pakiranju bez ikakve kartice, što znači da još treba dodatno izdvojiti i za karticu.
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    nokia 8910
    Operater
    tele
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Razmisli malo vise o sony T seriji stvarno su dobri,nemoras uzest najjaci...

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nijala Pregledaj post
    trebao bi doći u prodaju do kraja travnja (tako su barem rekli u olympusu).
    a razlika...još ne znam.

@Bimbi
    malo sam gledala o modelima koje si mi predložio i na kraju zaključila da bih uzela jedan od ova 3 modela: mju 750, mju 780 ili T100.
    s tim da mi T100 zvuči još najbolje od ta 3, ali malo mi je previše...košta skoro 3000kn, a dolazi u pakiranju bez ikakve kartice, što znači da još treba dodatno izdvojiti i za karticu.
    Sony T serija uvijek je bila sitnicu precjenjena

Ne zelim reci da se radi o losim foto aparatima, naprotiv, uvijek sam razlago kako je bas T serija pravi primjer ultra compact digitalaca, te kako su modeli T serije cesto puta probijali led mnogim rijesenjima koja su u njima ponudjena. Jos jedna stvar kojom su se oduvijek izdvajali jest kvaliteta izrade kucista i njegove finalne obrade (treba napomenuti da su se u posljednje vrijeme i ostali proizvodjaci priblizili visokim kriterijima koje oduvijek T serija postavlja).

Vise o T seriji:

http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14247

Prema specifikacijama T100 nudi vise od dva navedna Olympusa, pitanje je samo vrijedi li ti to razlike u cijeni izmedju ovih modela.

Osobno da se odlucujem za kupnju nekoga ultra compace digitalnoga aparata uvijek bi kupovao nesto po sredini (cijenovne) ponude u trenutku kupnje. Jer je razlika u cijenama u ultra compact klasi izmedju srednje pozicioniranih i visoko pozicioniranih modela na trzistu u odredjenome trenutku vrlo velika i cesto puta neopravdana razlikom u mogucnostima. Treba uzeti u obzir i da je imam vec par aparata, a tebi bi ovo bio jedini tako da ova moja zadnja opaska mozda i ne stoji za tebe.

Sto se razlika tice...lijepo si zakljucila da ih nema Jedine razlike su u cinjenici da model 780 ima za prilicno neznatnu vrijednost vecu rezoluciju display - a istih dimanzija i navodno par predefiniranih modova vise od modela 750. Sve je ostalo potpuno jednako, cak su i oba modela dostupna i u crnoj i u srebrenoj izvedbi. Navedenu cinjenicu podupire i to sto im je cijena gotovo identicna.

= Citat = Izvorno postao samsung900 Pregledaj post
    Uzmi onda sony i neku polovnu memorijsku i eto ...
    Kupnjom "polovne" memorijske kartice usteda je prilicno neznatna s obzirom na cijelu cifru koju je potrebno izdvojiti.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Slične teme

1. Vicevi po 'ko zna koji put...
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1585
    Posljednji post: 13-03-2014, 14:39
  2. FIFA World Cup 2006 thema i Tmobile tema
    By khideg in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 14-10-2006, 13:48
  3. Theme Competition - tema "Space"
    By imaticx in forum Općenito
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 02-03-2006, 21:10

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove