pa znači ja sam sada u mukte tarifi
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
nemozes vjerovati koji je ovo problem...tip bez problema barata pc-om i internetom a nezna nazvati nekoga i provjeriti koliko mu love uzima za poziv??!!!...zanimljivio je da i postoji szk....wow....dali je ovo mozda scenario za ''kišnog čovjeka 2''??!!
na jednom treningu ,inače naziv za iživljavanje jednog ili više predavača nad slušaocima,revolucionarno reče jedan od visoko obrazovanih menadžera"Gospodo nema glupih pitanja ,ima samo glupih odgovora,zato učite tako da na svako pitanje imate odgovor.A najbitnija stvar u našem poslu je da nemate osjećaj srama,taj osjećaj za vas je stvar prošlosti.čitajući različite forume vidim da nisam jedini bio na tzv. treninzima pa zato ljudi samo navalite.pitajte.
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
znaci mogu bez straha uzet 100kn i nis se nece dogodit osim kaj cu dobit 30kn extra
dobro je ,cijelo vrijeme si brijem da si kupnjom bona aktiviram tu tarifu![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Nije točno, ne vracas se na vrucu tarifu nego knockout sadrži dva cijenika (0.99 & 0.49 + 0.25).
Imate tablicu na tele2 stranici, ne tipkajte napamet.
Od 1.6. moguće je uzimati mobove na pretplatu i u knock out tarifi, minimalna mjesečna potrošnja 85kn, a ugovor 2 godine.
Kako piše na tele2 stranicama postoječim pretplatnicima koji imaju ugovor na 18 mjeseci ,ne produžuje se ugovor na 24 mjeseca,več ostaje 18 mjeseci,ali u tom slučaju je minimalna mjesečna potrošnja 85 kuna,šta je super za one koji su u švalerskoj i mislim da se plača 40 kuna za prijelaz,osim ako nije prvi prijelaz u ovoj godini.Dobro je šta su dali i pretplatnicima koji još imaju ugovor
Ček sam malo...ako sam ja dobro skužio iz ovih riječi: "KNOCK-OUT pretplata bez kupnje mobilnog telefona je dostupna uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn i obavezno trajanje ugovora od 18 mjeseci." Knock-Out u pretplati je dostupan samo uz ugovor od 18 mjeseci. WTF?!?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
uz ovih 50kn nemaš vrijeme trajanja ugovora,to ti je kao tartifa 0,jer ne kupuješ uređaj,a ako kupuješ uređaj obvezuješ se na vremenski period od 24 mj.uz min.mj.potrošnju 85kn.
stari pretplatnici sa telefonom mogu isto promjeniti tarifu,njima se samo mjenja tarifa ali svaka tarifa ima svoje uvjete.
Upravo to. Jer ima dio koji se odnosi bas na kupovinu sa mobitelom. Maknite to, ako nije istina jer samo odbijate ljude time.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
" KNOCK-OUT pretplata bez kupnje mobilnog telefona je dostupna uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 50 kn (uključeni svi pozivi i SMS, osim roaminga) i obavezno trajanje ugovora od 18 mjeseci. KNOCK-OUT pretplata uz kupnju mobilnog telefona dostupna je novim i postojećim pretplatnicima uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 85 kn (uključeni svi pozivi i SMS poruke, osim roaminga) i obavezno trajanje ugovora od 24 mjeseca."
Osim ako nisu opako zbrljali na stranici. Ako se ne varam, a ne varam se, kad je krenula promocija KO-a pretplata je mogla aktivirati tarifu iskljucivo ako nemaju obavezno trajanje ugovora a sad ovo. Stalno nešto brljaju i muljaju![]()
Zadnji uredio Delete : 09-06-2007 u 02:57
Bookmarks