samo bez kupnje mobilnog uz min.mj.ptrošnju 50 kn,postojeći korisnici samo ako nemaju telefon uz ugovor
Evo predstavljam Vam: -novu Tele2 stranicu www.Tele2.hr
-Knock-Out tarifu
-Tele2 Mobilni portal
Zadnji uredio Inovator : 03-05-2007 u 03:24
Još jedna novost je i webshop. https://shop.tele2.hr/
Aktivirao sam knockout tarifu, gprs i mms i sve odlično funkcionira. Još kad bi ponudili nešto kao wnw odmah bi ugasio druga dva broja koja imam.
PREDATOR
Sad sam ja skonto da je taj knock out varka.Jer da bi imo tu tarifu moras svakih 30 dana stavit 50kn(možeš potrošit samo ako ne koristiš fiksni ).Ako ne staviš onda se vračaš na onu osnovnu koj traje 14 dana.
Pa ja mislim da se nakon 30 dana cijene vraćaju na 0,99, ali trajanje sigurno nije 14 dana nego onolko kolko vrijedi nadoplaćeni bon, uostalom, ako se nećeš brinuti oko toga imaš na pretplati istu tu tarifu... Kolko ja vidim 14 dana se spominje samo ako kupiš start paket knock-out sa 25kn gore.
I? onaj koji "ne moze" potrositi 50 kn mjesecno, njemu ni ne treba onda Knock out. ima vrucu i kikiriki
iPhone 5s 16 GB
uplatim 50 prebacim se na knock out i onda mi posalju da obnovim s 50 pa cu moc pricat za 0.49kn/min
Tako je. Ponuda je odlična i stvarno je najsličnija onome što se već duže vrijeme nudi vani. Bolje da su tako napravili nego da su stavili neku mjesečnu naknadu koju ti skidaju s računa ko vip i t-mobile. Ovih 50kn barem možeš u cijelisti potrošiti. Ali očito nekima ni to nije dovoljno dobro...
varka je nešto što ti se ponudi a ne kažu uvjeti,ovdje je sve transparentno samo trebaš čitati.podrazumjeva se da je odluka tvoja
Naplaćuje li se GPRS promet prilikom slanja i primanja MMS poruka?
Ne naplacuje se
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks