1. olympus kartice idu nutra
2. ja uz olympus fe-180 sam dobio
3. ne
Kupio sam si taj olipus fotic i zadovoljan sam s njim. No iam par pitanja.
1.Koje memoriske kartice idu unutra?
2.Jeste vi dobili punjac uz fotic?
3.Moze li se puniti fotic prek usb kabla?
1. olympus kartice idu nutra
2. ja uz olympus fe-180 sam dobio
3. ne
Seriously?
super,kako cu ga onda puniti?
ako nisi dobio punjive baterije, morat ćeš kupit u kompletu baterije i punjač...
u taj fotić idu 2x po AA baterije (i dobio si ih uz fotić... samo obične ne punjive)
i prije negoli se kupuje fotić malo se razmisli... jer ćeš sad imati dodatan trošak
ja sam uzeo fe-180 iz razloga što ima punjač i baterije koje kad krepaju lako se kupe nove...
Zadnji uredio Compov : 20-04-2007 u 12:00
Seriously?
Doista bi trebalo malo razmisliti prije nego se kupi foto aparat, barem malo baciti oko na one osnovne specifikacije.
U fe210 idu dvije AA baterije, sto naci da ces si morati priustiti punjac za AA baterije i 4 punjive, recimo NiMh baterije. Preporucam Sanyo. Ima u Vemilu za 150 ak kuna navedeni komplat, sto smatram razumnom cijenom. Baterije, naravno vadis iz aparata i punis ih u punjacu i zatim vracas na koristenje u aparat.
Fe210 nema mogucnost punjenja preko USB kabela.
Fe210 koristi XD memorijske kartice. Proizvodi ih i Olympus, ali i neki drugi proizvodjaci.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Malo da dignem temu, jer bezveze mi je otvarati novu temu:
Pošto dosta ljudi ima Olympus FE210/X775, a i ja sam jedan od njih, da li bi ovaj thread mogao biti u vezi novosti, savjeta, softwarea, firmwarea itd. za ovaj fotoaparat? Ako da, super.
Evo, izašao novi firmware za FE210/X775:
http://www.olympus.co.jp/en/support/...e210/index.cfm
Napomena: instalira se preko Olympus Master 2 programa
Veličina firmwarea: 6,4 MB
Dojam: nakon stavljanja novog firmware-a, prilikom uključivanja fotoaparata, zvuk izvlačenja objektiva je drukčiji, te je brzina autofokusa ubrzana.
Evo, toliko od mene.
Mario92, over.
Bookmarks