Za boga miloga. Linkovi za Paris Hilton i poker. To u startu ne otvaraš.
Uglavnom dopisivao sam se s frendom i on mi posalje neki link ja to otvorim i pita me dal hocu sejvat i ja sejvam jer ipak mi je on to poslao i odjednom mi avast pocne izbacivati upozorenja o trojanu kojeg nemre ni obrisat ni u chest stavit.
Pitam ja frenda zakaj si mi to poslo on meni kaze kak je njemu to frend poslao i kak je to otvorio al da se nije nis dogodilo i da nikom nije slao je na njegovom prozoru tog linka nema.Na kraju smo skuzili da je poslo svima koji su bili online i sjebo im kompove.
meni je danas avast pokazao kak trojan salje mailove nekoj ekipi i kak on nis nemoze.
Trojan se zove Win32:Opnis-B i nema bas puno na netu o njemu.Jel zna neko kak da se okanim toga i cuvajte kompove.
Frendk koji nije bio doma mi je KAO poslo linkove za paris hilton i neki poker.
Za boga miloga. Linkovi za Paris Hilton i poker. To u startu ne otvaraš.
to nisam ni otvarao jer sam skuzio da nije njegovo
meni se stalno ubacuje neki poker,ali ga naravno necu instalirati.za pretpostaviti je da su noter neka gamad!
to je neki script kiddie,vjerovatno je skuzio kako funkcionira netlux...
ja sam se neko vrijeme bavio tim stvarima i po meni kad netko generira virus on ga salje u "divljinu" pa mi je malo cudno kako ti je poslao virus,jednostavno napravi system restore ili nanovo formatiraj hard..
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Bookmarks