Koristi searc malo
Imam pitanje u vezi e-mail pusha... Kako mi nitko u VIP-u ni T-Mobile-u nije znao objasniti gotovo nista o BB-u, pa su cak tvrdili da nije usluga ni dostupna za privatne pretplatnike (tek nakon 3 poziva teh. podrski + 7 prespajanja mi je konkretno gospoda/ica dala konkretan odgovor) prisiljen sam traziti inf. na drugim mjestima...
Dakle, zanima me dali se poruke primljene na GMail ili Yahoo (prvenstveno me zanima GMail) proslijeduju trenutno po primitku ili je to samo omoguceno za mail account koji se dobije od Providera?
Jos jedno slicno pitanje vezano uz Messengere... Na VIP-ovoj stranici pise da se moze usluga koristiti sa GTalk-om i Yahoo messengerom... Mene zanima dali to tereti data vezu ili BB uslugu??
Dakle, prema njima je surfanje sa BB Browserom bespla, ali ako sam dobro shvatio Opera Mini ce se spajati na GPRS/EDGE te teretiti data uslugu, (koja je kod nas preskupa ako se ne koristi mobile connect) zanima me dali je to moguce sa Messengerima, i dali ce ukoliko se gore stavi IM+ on vuci podatke ili komunicirati PIN-ovima?
Nadam se da shvacate sto zelim reci...
Hvala unaprijed!
Koristi searc malo
Sorry, ali mislim da uopce nisi shvatio sta pitam... Trazio sam po forumu no nisam nasao konkretan odgovor, isto tako ni na howardforumsima...
A sto se tice drugog tvog posta, to nije ni priblizno vezano uz moj thread, pitanje je bilo dali e-mailovi sa GMail accounta koji postavim za push stizu trenutno ili se provjeravaju u stilu POP posluzitelja periodicki, te dali Messengeri (osim ugradenog BB Messengera) koriste data konekciju ili BB-jev PIM sustav (koji ne tereti data konekciju)
Ja imam BB pearl. Nemam aktiviranu blackberry uslugu. Imam aktivan samo web n walk. Uredno imam instaliranu operu i jive talk za msn messenger i ostale messengere. Znaci to dvoje mi radi promet na web n walk. Ali taj promet je tako mal jer svaka stranica ucita u prosjeku oko 20kb.
Bookmarks