...flashat ne možeš jer ti treba box...odnesi ga kod nekog tko se bavi mobovima nek ti to riješi - jer vjerujem da je do sw-a...
imam nokiu ngage qd, koja mi ne radi, znaci upalim mob i pojavi se bjela slika na mobu za jedno 5-6 sekundi i onda se ugasi. pa me zanima dla mogu to flashanjem rjesit, i s kojim programom flasham (znaci zelim orginal software nanovo stavit) i koji kabel mi je potreban? i gdje mogu kupit takav kabel?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
...flashat ne možeš jer ti treba box...odnesi ga kod nekog tko se bavi mobovima nek ti to riješi - jer vjerujem da je do sw-a...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tzv. white screan of death... cest problem kod n-gage. kod lokalnog mobitel-majstora da ga preflasha, 10 minuta posla.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
I ja imam isti problem!!!!
Gdje je mogu nabaviti taj box i btw gdje i jeli uopce ima USB za nokiu n gage qd????
...iskreno - ne znam di se može nabavit box - ali košta dosta (frend ga je platio, inače to je za većinu nokia, nekih 100-200,a možda i više Eura)...
...ne isplati vam se nabavljat ak se ne planirate bavit s time... odnesite ga nekom unlockeru nek vam riješi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks