Kupujete li koji mjesečni časopis? Kupujete li redovito ili kad se sjetite? Kako dugo kupujete?
Ja kupujem Mobil (1 godina) i BUG (4 godine)
Kupujete li koji mjesečni časopis? Kupujete li redovito ili kad se sjetite? Kako dugo kupujete?
Ja kupujem Mobil (1 godina) i BUG (4 godine)
E, i još možete komentirati pozitivne i negativne strane tih časopisa.
Ja uzimam Moby i Mobil.
Magazine za kompove nisam 2 mj. kupovao, a prije toga sam ih uzimao sve (dok sam jos pratio sto se zbiva na hardver sceni)...
Forumaš godine :)
ja stalno uzimam bug, haker ali sada sam poceo uzimat i mobil ... nisam prije uzimao redovita sada uzimam...
chevapi for men
I što mislite koji su nedostaci, akoje prednosti pojedinih časopisima pred drugima???
Mobil mi je recimo po dizajnu izvrstan...
Da, istina, a ni BUG mi se ne čini loš.
A što mislite o temama, novostima, CD-ima(koji ih imaju), i ostalome.
Mobil vec tri godine, ne bas svaki broj, ali skoro. Ponekad sam znao uzet i moby, ali je ipak mobil puno bolji. Bug ili pcchip samo povremeno kad ima nesto dobro unutra...
Ja sam onda manijak. BUG, VIDI, PCCHIP, MOBIL, MOJ MOBY, slovenski Mobinet ( kad ga se uspijem dočepat). Uglavnom volim o svemu pročitat više mišljenja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma da, to je najbolje.
Da, sljaka, ali to je jako skup sport! Jedno 200 kn mjesečno pljunut na časopise je ipak previše. Ja posudim kad vidim da netko ima nesto sta ja nemam, pročitam i vratim... Kupovat svaki mjesec bi bilo previše.
A je, i to![]()
Znači, kad nas nešto zanima u svezi računala i mobitela možemo iskoristiti đoker "pitaj Šljaku"![]()
![]()
![]()
ja onak sve po malo. Bug tu i tamo, nekad pcchip kad se docepam, ponekad i vidi, hacker sam davno kupovao, mreža, t3. Naravno i Mobil i Moby.
Jedan od boljih časopisa mi je T3.
Joj, meni se T3 nikako ne sviđa, ponekad mi se čini da to pišu idioti koji nemaju pojma o čemu pišu...
uzimam moby od prvog broja, mobil vec dvije godine, a na bug i vidi sam preplacen od pocetka.
Ja kupujem BUG od 5. mj. 2000. godine i kad bih uspio nabaviti brojeve 1-90 za recimo 20kn po komadu vjerojatno bih odmah kupio
Moby i Mobil uzimam zadnje 3 godine, uz to jos ponekad pcchip i bug radi programa. U zadnje vrijeme cesce kupujem t3 (iako mozda nije dobar kao svi gore navedeni) jer nemam puno love, a on nekako obuhvati sve vezano za tehniku.
trenutno nemam inspiracije...
Poslao: Gen Mo'Kai
Joj, meni se T3 nikako ne sviđa, ponekad mi se čini da to pišu idioti koji nemaju pojma o čemu pišu...
neznam
meni su ok jer pišu o svemu po malo
MOTOPULS od pocetka kupujem (6godina), osim njega redovito kupujem naravno MOBIL i VIDI. sve ostalo (pcchhip, gameplay itd.. kad ima nes zanimljivo.) JUTARNJI list nije casopis ali svejedno, nek se zna, kupujem (o) ga svaki dan
eh da, autoklub ne kupujem jer frend kupuje svaki broj pa procitam od njega ako me sta zanima
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kupovao sam Mobil od prvog broja, sad više ne moram
Auto blic i Auto klub isto kupujem, a ponekad samo kupim i BUG.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
errrr... gloria arena i tena.ponekad moja tajna,ak se zalomi i moja sudbina.
salim se-prije redovito "Nogomet",sad nista...baka mi nabavlja neki IQ ,pa to citam.Ab und zu procitam i Klik to mi je zakon.
Moby,Mobil,Mobih iz BiH,Bug,Vidi,Pc chip,Gameplay,Hacker,Info,Pc play,Mikro,
jutarnji
Bookmarks