Zna li netko kakav besplatni program za prženje, a da nije Nero? Jer Nero nemogu više korisiti tj. trebala bi spržiti slike sa kompa na cd i kad odem na data cd i prebacim slike stisnem burn neće pržit nego mi se izbaci onaj prozor save image i to je to??? jel zna netko možda zašto neće spržit u čem je problem? ili neki drugi program za to?![]()
prvo, izbavci ti save image zato što ti je pod recorder postavljen image, a ne dvd-rw. a što se tiće besplatnih programa, prije bi ti preporučio portabilnu verziju nekog, pa čak i nere, al uopće nije stvar d ati treba, jer ti samo image recorder nije namješten kako treba.
da, ovo sa nerom je lako riješivo.... ovo što ti je manicac dao tako namijestiš u NERO Express, a u Nero Burning Rom imaš gore na vrhu da odabereš recordera...
Uglavnom ima puno alternativa, preporučam ti http://www.deepburner.com/download/D...1_Portable.zip
After all...
Nero je meni najbolji program šta se tiče prženja samo treba znat postavke namjestiti nema nikakvih problema
![]()
...FORCA FIUME...
Hvala vam puno svima, stvarno ste mi pomogli.![]()
![]()
![]()
A kako da promijenim te postavke kad imam samo taj image recorder za odabrati i ništa drugo...di se to mijenja? imam nero express
ako imaš za odabrati samo image recorder onda nemaš pržilicu ili imaš nero verziju koja nije 6 ili 7?
After all...
tocno kako kaze jogurt... ako imas samo image recorder onda nemas przilicu ili nije dobro instalirana... ako imas onda trebas mozda na nju staviti novi firmware i trebalo bi raditi jer widnowsi cim udjes u njih prepoznaju przilicu i mozes ju odabrati, a ako nisu onda ili nemas przilicu ili trebas staviti novi firmware da ju prepozna...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Aha, ok hvala.
Reinstaliraj Neru ili instaliraj Ashampoo burning studio - fenomenalan je
Bookmarks