Sjela lova napokon a dileme i dalje

Naravno jos se nisam odlucio koji cu mobitel kupiti iako sam pretezao na SE-a ali posto mi je situacija takva da se mogu protegnuti za jos nekakvih 300njak kn a vidim da ima u oglasniku K800 vec za 1400-1500 kn.

E sad, po nekakvim komentarima sam skuzio da K800 svira losije mp3ice od W810 mada ako svira kao bratov K700 bit ce dovoljno.

Opet ako je bitno losiji u sviranju glazbe bi li bilo pametno za nekih 300-400 kn (nesto manje bi me ionako dosla memorijska kartica) kupiti neki mp3 player koji bi svirao mp3-ce i radio bolje od K800 (ako takav postoji)

Opet estetski K800 mi je nesto necu rec ruzniji vec manje lijep od dileme iz naslova ali ima jebacku kameru pa mislim da vrijedi razlike u novcu

Jos cu jednom pitat di se u Zagrebu (tocna adresa) mogu pogledat i upalit pa isprobat (ovo je bitno a ne samo drzat u rukama) mogu svi ovi a i dosta drugih mobitela da nekako to materijaliziram jer sam procitao mali milijun reviewa na netu. Znam za onaj t-mobile centar u savskoj...jel ima neka trgovina sa jos vecom ponudom?

Puno hvala na odgovorima!