Sumljam da je ovo neka prekretnica, ili neki novi communicator, jer rasklapanjem se ne dobiva ništa drugo nego samo tipkovnica koja može poslužiti naravno samo za pisanje.... ništa novo
Od novih predstavljenih nokijinih modela jedan je 6800 kad je sklopljen izgleda kao normalni mobitel, ali kad se rasklopi izgleda kao comunicator sa malo majim displeyemJeli ovaj mobitel neka revolucije u dizajnu ?
![]()
![]()
Pa sta vi mislite ?![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Jamal : 17-11-2002 u 17:28
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Sumljam da je ovo neka prekretnica, ili neki novi communicator, jer rasklapanjem se ne dobiva ništa drugo nego samo tipkovnica koja može poslužiti naravno samo za pisanje.... ništa novo
pa nije revolucija već evolucija prije... nokia je pokazala da još uvijek ima neke inventivnosti, što nije baš i izgledalo tako u posljednje vrijeme... inače softver je Series 40 tako da je identičan 7210, 6610, 6100 itd. Naravno na svakom imalo zanimljivijem telefonu nešto se mora i zaje... recimo ŠezdestOsamNulaNula nije tri band telefon što svi ostali iz te serije 40 jesu... komentari nisu potrebni.
Na presici u Zagrebu imali su "funkcionalnu" verziju tog telefona i treba vremena da se čovjek navikne na full tipkovnicu![]()
u svakom slučaju ljudovi koji pišu puno SMSa, a žele se i emajlat preko mobilnog fona, bit će više nego zadovoljeni... da napokon je ugrađen full emajl klijent koji podržava SMTP, IMAP i POP protokole
Ljudi daj pogledajte malo bolje displey na obe slike , jel primjetite kakvu razliku ? Tocnije pogledajte one crtice za jacinu signala i jacinu baterije, "names" "menu" kako su okrenute na prvoj sliki a kako na drugoj:throw:meni se cini kao da se cijela slika na displeyu okrenula za 90
![]()
pa da okrenuta je... sorry nal tu mi niš nije čudno![]()
Mozda tebi ali meni jest, jos nisam vidio mobitel na koje se slika okrece
Bookmarks