svakako sam za tetovazu... eto frend bas stavio buldoga i dinamo zagreb na glagoljici na leđa...
ja sam prvu tetovazu stavio na 18. rođendan, i sada sam rekao svake 2 godine po jednu, posto vec imam 20,malo kasnim, al poslije ljeta bi mogla past koja, htio bi nesto veliko preko leđa il bude prvo jos jedna po ruci il na prsima,il se povezeuglavnom, htio bi minimum 3 vece ili komotno se ubaci jos koja kasnije... ja imam neko borbeno znacenje na ruci, al volio bi neki tribal s jedne strane leđa pa da se nadovezuje preko ramena-ruke i prsa...samo treba skupit viska par tisuca i tu je..
inace stavi pravu tetovazu a ne onaj drek privremeni koj traje 3-5godina..ili 2-3 pa bude mrlja jos 2 dok se ne obrise, ma daj pa 5godina i je puno, a gle ovako...privremena i prava tetovaza je ista cijena(razlika je u tinti i dubini), i sad da dam recimo 1-2000kn za privremenu tetovazu i nakon 3godine da dam opet tolko da mi je ponovo-pa nisam lud, a i kad stavljas stavljas nesto sto ti se sviđa pa ne vidim razlog zasto bi micao... a ono sta cu s 60 godina...pa eto jebe mi se zivo sta cu s 60godina, bit cu sretan ako dozivim tolko kamoli da cu se brinut il ce me smetat neka tetovaza....
pircing mi je banana, al tetovaza je vrlo lijepa stvar, ako ti se nesto sviđa il ti ima neko posebno znacenje, ili pak planiras bijeg iz zatvora zasto ne...samo nemoj stavit bar code, to je za curice

uglavnom, htio bi minimum 3 vece ili komotno se ubaci jos koja kasnije... ja imam neko borbeno znacenje na ruci, al volio bi neki tribal s jedne strane leđa pa da se nadovezuje preko ramena-ruke i prsa...samo treba skupit viska par tisuca i tu je..
Odgovori uz citat

Bookmarks