Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svakako sam za tetovazu... eto frend bas stavio buldoga i dinamo zagreb na glagoljici na leđa...
    ja sam prvu tetovazu stavio na 18. rođendan, i sada sam rekao svake 2 godine po jednu, posto vec imam 20,malo kasnim, al poslije ljeta bi mogla past koja, htio bi nesto veliko preko leđa il bude prvo jos jedna po ruci il na prsima,il se poveze uglavnom, htio bi minimum 3 vece ili komotno se ubaci jos koja kasnije... ja imam neko borbeno znacenje na ruci, al volio bi neki tribal s jedne strane leđa pa da se nadovezuje preko ramena-ruke i prsa...samo treba skupit viska par tisuca i tu je..

inace stavi pravu tetovazu a ne onaj drek privremeni koj traje 3-5godina..ili 2-3 pa bude mrlja jos 2 dok se ne obrise, ma daj pa 5godina i je puno, a gle ovako...privremena i prava tetovaza je ista cijena(razlika je u tinti i dubini), i sad da dam recimo 1-2000kn za privremenu tetovazu i nakon 3godine da dam opet tolko da mi je ponovo-pa nisam lud, a i kad stavljas stavljas nesto sto ti se sviđa pa ne vidim razlog zasto bi micao... a ono sta cu s 60 godina...pa eto jebe mi se zivo sta cu s 60godina, bit cu sretan ako dozivim tolko kamoli da cu se brinut il ce me smetat neka tetovaza....
    pircing mi je banana, al tetovaza je vrlo lijepa stvar, ako ti se nesto sviđa il ti ima neko posebno znacenje, ili pak planiras bijeg iz zatvora zasto ne...samo nemoj stavit bar code, to je za curice
    bio nekad oglas...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam za tetovaze..ali ne sad pretjerano da imas previse..vec ono 2-3..ja imam jednu malu koju sam napravila sa 17 god. a bila sam si prvo 2 god zeljela staviti ,vidila sam da to stvarno zelim..jos uvijek se nisam pokajala sto sam stavila a vjerojatno i necu jer si planiram staviti jos jednu ali malo vecu..
    voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao christina Pregledaj post
    ja sam za tetovaze..ali ne sad pretjerano da imas previse..vec ono 2-3..ja imam jednu malu koju sam napravila sa 17 god. a bila sam si prvo 2 god zeljela staviti ,vidila sam da to stvarno zelim..jos uvijek se nisam pokajala sto sam stavila a vjerojatno i necu jer si planiram staviti jos jednu ali malo vecu..
    samo daj...na zenskom tijelu je predivno i zavodljivo vidjet tetovazu, al da to ima ukusa....
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove