ima tko tetovazu,nekako u zadnje vrijeme razmisljam o tome,pa me zanimaju vasa dobra/losa iskustva u vezi toga![]()
![]()
![]()
ima tko tetovazu,nekako u zadnje vrijeme razmisljam o tome,pa me zanimaju vasa dobra/losa iskustva u vezi toga![]()
![]()
![]()
ako si siguran da zelis onda da...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...=tetova%C5%BEe
mos i tu pitat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
lose ti iskustvo moze biti samo u slucaju tvoje nepaznje pri brizi o tattoo-u i u neiskustvu tattoo majstora,tako da ti preporucam da se prvo raspitas ko kako radi i kakva ljudi iskustva imaju s njim...
Ja sam svakako za tetovaze, samo nekako su mi preskupe...
da su jeftinije, sigurno bi si napravio par komada...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
moj frend ima 15 godina, ima 3 tetovaže, na livom ramenu slovo M, ali je lijepo ispalo, onda na desnom je tetovaža u boji, na njoj neki križ i okolo omotano svašta, uglavnom i ta je predobra, a na leđima mali zmaj, isto super
ali tip je stvarno![]()
i naravno ima love koliko oće..
da, ali privremenu!!!
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
...ja ću također stavit - prvo privremenu da vidim kak će mi stajat - a ako mi bude kak zamišljam - napravit ću onda i za stalno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U v i j e k
Definitivno za tetovazu ali ne svasta stavljati na sebe prvi put da ne bi dopizdila za metar dana, dobro razmisliti pa onda staviti ako se nade ono sto se zeli staviti, niposto stavljati samo da bude neka slika....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
svakako sam za tetovazu... eto frend bas stavio buldoga i dinamo zagreb na glagoljici na leđa...
ja sam prvu tetovazu stavio na 18. rođendan, i sada sam rekao svake 2 godine po jednu, posto vec imam 20,malo kasnim, al poslije ljeta bi mogla past koja, htio bi nesto veliko preko leđa il bude prvo jos jedna po ruci il na prsima,il se povezeuglavnom, htio bi minimum 3 vece ili komotno se ubaci jos koja kasnije... ja imam neko borbeno znacenje na ruci, al volio bi neki tribal s jedne strane leđa pa da se nadovezuje preko ramena-ruke i prsa...samo treba skupit viska par tisuca i tu je..
inace stavi pravu tetovazu a ne onaj drek privremeni koj traje 3-5godina..ili 2-3 pa bude mrlja jos 2 dok se ne obrise, ma daj pa 5godina i je puno, a gle ovako...privremena i prava tetovaza je ista cijena(razlika je u tinti i dubini), i sad da dam recimo 1-2000kn za privremenu tetovazu i nakon 3godine da dam opet tolko da mi je ponovo-pa nisam lud, a i kad stavljas stavljas nesto sto ti se sviđa pa ne vidim razlog zasto bi micao... a ono sta cu s 60 godina...pa eto jebe mi se zivo sta cu s 60godina, bit cu sretan ako dozivim tolko kamoli da cu se brinut il ce me smetat neka tetovaza....
pircing mi je banana, al tetovaza je vrlo lijepa stvar, ako ti se nesto sviđa il ti ima neko posebno znacenje, ili pak planiras bijeg iz zatvora zasto ne...samo nemoj stavit bar code, to je za curice
bio nekad oglas...
ja sam za tetovaze..ali ne sad pretjerano da imas previse..vec ono 2-3..ja imam jednu malu koju sam napravila sa 17 god. a bila sam si prvo 2 god zeljela staviti ,vidila sam da to stvarno zelim..jos uvijek se nisam pokajala sto sam stavila a vjerojatno i necu jer si planiram staviti jos jednu ali malo vecu..
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
ja imam samo dvije tetovazeali razmisljam o trecoj...cim skupim novaca idem si nekaj tetovirat...sad imam na kljucnoj kosti i na vrati...a mislim da bi treca mogla biti na guzi
i to onak neka sapa i ko da su kandze onak upiknute unutro, malo krvi okolo
samo ne znam kako bi dragi reagirao...
sa 18 sam napravila prvu, i mislila sam da mi je to zadnja...e pa nijehehe
sa 20 sam napravila drugu, a po svemu sudeci 22.god.bi trebala biti vrijeme za trecu
vidit cemo...kad skupim novceke
svakako preporucam...meni je super kad me stricek pika, bas je fora
tetovirala sam se u sesvetama kod duleta...moja preporuka![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Protiv tetovaža sam, to mi je bresmisleno privlacenje pažnje.
ne pusim one spike "kak ces izgledat kad budes stariji s tom tetovažom" , mislim imas jedan zivot treba uzivat i ak ti sad dodje da stavis tetovažu stavi , al po meni je to nepotrebno.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ja nemam niti planiram. A ako ikad i budem to nece biti na nekom vidljivom mjestu tipa ruke i vrat.![]()
Mozemo mi do preksutra lajati kak smo divno i otvoreno drustvo al opet vi tu, cast izuzecima, imate 16-23 god, studirate i ne radite neke "vaznije" poslove. A ako mislite da vas kad se jednom krenete zaposljavati, a konkurencija je ogromna i svaka sitnica je bitna, nece prvenstveno prosudjivati po tetovazi i izgledu... think again![]()
Bookmarks