Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem sa zvukom & problem s bežičnom tipkovnicom/mišem

1. Zvuk preko zvučnika integriranih u monitor je loš, ali nije samo to. Kad se priključe slušalice, zvuk se i dalje čuje preko zvučnika (dakle, i preko slušalica, i preko zvučnika). Aplikacija za zvuk je Realtek HD Sound… nešto, i tamo postoji mogućnost automatskog isključivanja zvuka preko zvučnika kad se uključe slušalice, ali i kad uključim tu mogućnost, problem se i dalje ponavlja… što da radim?

2. Instalacija bežične tipkovnice i miša (Genius Twin Touch LuxeMate) je prošla OK, ali traje cijelu vječnost da nakon uključivanja računalo prepozna tipkovnicu i miša i da se spoji s njima (onak, sigurno 5 minuta). To ne može biti normalno... ili? Može li se to ikako ubrzati?

OS je Windows XP.

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. I ja imam Realtek HD Sound card na ABIT ploči i zadovoljan sam, vjerojatno imaš zvuk 5.1 ili 7.1 i prednji ulaz za slušalice ti je na matičnoj složen na front isto kao i ovi od monitora, dakle dijele isti kanal, kao da su spojeni na iste žice, daj samo reci koju imaš matičnu ploču i dali možeš kako smanjit ove zvučnike u monitoru osim preko windowsa? ako da smanji ih do kraja i to je to...

2. dali je to sve na USB? jesi li pročitao upute o podešavanju ferkvencija? ako ne pročitaj, uglavnom moraš stisnut na oba uređaja neku tipku da on namjesti ferkvenciju za taj položaj
    After all...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove