ovako, nedavno sam se zagrijo za te fotice i sad sam upao o veliku potraznju netom da vidim sta se nudi...
znaci treba mi fotic sto je moguce manji dimenzija.. slikao bi vecinom navecer pijanke,ekipu i to(najvise ljude navecer pa da ima sto normalniji blic i reduciranje crvenih ociju(znam da ti mali slabo reduciraju al opet od modela do modela se vidi razlika mozda?)),recimo na putovanje, al opet uglavnom navecer ekipu pa mi najvise za to i treba...ostalo mora imat ok snimanje sa zvukom(po mogucnosti vga,30fps) kabel za tv naravno i ostalo...

posto imam odabir doma između fe-170 i w30...na prvom mi smeta video bez zvuka, na drugom mali display..pa cu najvjerojatnije prodat, ipak kad izaberem fotic mislim ga duze vrijeme zadrzat..
glavni odabit mi je bio olympus fe-230 ili sony w55 ...cijena oko 1500kn.
koji je bolji po vama od ta dva? koj bolje uklanja crvene oci?

i sad, upravo gledam po netu i po forumu i naisao na 2 predobra modela... to su sony t50 i canon ixus 65... posto je sony t50 oko 2800kn cini mi se prevec para,skoro duplo od onog sto sam planirao... ali tu je pao ixus 65

ekran 3'' ?!? huh, jako mi se sviđa ekran, male dimenzije i jeftine memorijske kartice...koja je cijena tog fotica, mislim da sam vidio link za 1900 u ducanu,
koja je najveca podrska kartica,2gb il vise?npr 4gb? ima tv kabel jel?
kakva mu je baterija? i jel bolji u slikama od fe-230 i w55 il je tu negdje sve to?opet kolko reducira crvene oci naspram ona 2modela? hvala, prvo cu prodat sto imam pa lagano u shoping, pa da se prije dobro informiram...