s6 je odlicna
e i micubuši lancer evo VII WRC jos bolesnije izgleda..vidio sam ga u draskovicevoj...
s6 je odlicna
ma mogu se ukusi razlikovat, ali ak ferrari nije crven - u zatvor!Poslao: andrea
coma ukusi se razlikuju, ne brijjjjjjjjj
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
kak je dobar![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Poslao: whiteboy
ma mogu se ukusi razlikovat, ali ak ferrari nije crven - u zatvor!![]()
ma tko kaže da nije lijepši crni?![]()
Dobro ovaj bi fakat bio ljepši crveni ili žuti...
Wasssssuppppp?
CRVENI!!! @wb ti si moj covjek
A ne, lako ga poslije prefarbaš.![]()
ja kažem!Poslao: andrea
![]()
ma gle, nije stvar u tome koji je ljepši, radi se o tome da je to boja ferrarija od davnina, ono, legenda...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...prema tome, nijedan ferrari nemoze biti ljepsi od crvenog!
lolPoslao: cyberphere
Sad se svađate koje je boje bolje imati Ferrari. Bili bi sretni i da vam netko pokloni kričavo zeleni
crni je bolji
![]()
ovo je photoshopPoslao: andrea
![]()
i da je i da nije, ne kužim bigboss kakve to ima veze?![]()
:-X
![]()
![]()
bolji bi bio crveni definitivno, da je zuti, ajde, daj covjeka na 10 godina robije i otplatio je svoj dug drustvu, ali ovo je za elektricnu stolicu
kad ću kupovat uzet ću crni![]()
onda cemo doci wb i ja ponoci i prefarbat ti ga
hehe, ja bum si uze hrdjavu boju bez sjaja-tak da ne privlai pozornost a i fina je boja..
ste vidli u novom auto klubu čamac u veneciji maskiran ko F50... od drva naravno, čak se i kotači okreću dok plovi.... lool
ne kupujem 'auto klub' vec 'auto blic' tako da..
sanjo sam da je stari kupio ferrarija, neki stariji model, ne ove najnovije, ja sam ga djiro![]()
ev sad malo prije sam vidio opet colakov ferari u vocarskoj.... zakon![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
cuo sam da je tip idiot
čupa ga auto![]()
Bookmarks