evo vidis da je SL
Nisam 1000% ziher, al mislim da ti je to SL 500, takvog srebrnog ima Mujkić i još par ljudi, a brijem da je ovaj crni s Markuševca, jer sam par puta što sam tam bio vidio taj aftić.
evo vidis da je SL
al nije 1000% ziher....![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a kaj bi drugo moglo biti? to je SL
danas sam vitio TT-a sa ludi regama - G:XSUS (đizus)..jebeno, jebeno
Evo još jednog,a uskoro nabavljam fotku unutrašnjosti.
![]()
he he
nabrijanac![]()
e a kaj bi napravili da vam neka budala skroz 'priljubi' uz vas auto?? izmedju skode i honde rege 'vode' ljubav..ne kuzim, kako covijek moze biti zako glup??! lik se zabi u tudji auto i ostavi ga na mjestu-umjesto da prikrijew stetu....fakat je onda glup
BTW slikano sa 7250i
![]()
evo i volva:
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 27-02-2004 u 17:32
volvo je totalno bezveze! pa samo ima spulju i spojler, kaj ce mu to!?!? a kako je ona slika gore slikana sa 7250 kad ima velku rezu?
fakat,volvo ne zgleda bas nes,iako ima dobrih volvaca(c70-ima jedan na jarunu-luuud)!!
...ma uvećao ju je...Poslao: coma_zgb
volvo je totalno bezveze! pa samo ima spulju i spojler, kaj ce mu to!?!? a kako je ona slika gore slikana sa 7250 kad ima velku rezu?
koji je to volvo? bas je dobar, ja bi kupio rabljenog.....
volvo ima i OZ felgice![]()
Zadnji uredio vjeko : 27-02-2004 u 22:25
Zadnji uredio Hrvoje xyz : 28-02-2004 u 23:06
ova trica sa hordtopom mi odlicno izgleda..btw tu stavljaj samo slike koje su uslikane mobitelom!! a uvu sliku si mogao staviti u thread 'tuned cars'
@hrvoje makni slash u prvoj zagradi
evo maknuo sam slash i opet nece!!!zast???
@ vjeko da sory trebo sam stavit u tunded cars
možda nejde zato jer je slika linkana s servera (besplatnog za web prostor?) koji to ne dopušta...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@hrvoje...prvo napisi tekst(komentar) i potvrdi. nakon toga stisni edit post(desno u donjem uglu) i stimni tipku 'IMG' i u nju unesi link..tak ja radim otkad sam na forumu BTW na tipkovnici nemam uglatu zagradu..![]()
no oce vise ta slika.......
vo vam alfice 147 GTA
![]()
![]()
Zadnji uredio vjeko : 29-02-2004 u 02:10
bmw 220 ci
![]()
evo opet nece
mislim da znam u cem ej problem-nece zato kaj fakin server ne podrzava linkanje .
zna neko neku str koaj nudi web space a da radi?
sori al morao sam ju smanjit ogromna je....
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 29-02-2004 u 23:04
da znam reza je 2048*nesto brijem
evo ljudi to je taj bmw!!zakon je !
za full dozivljaj si ga skinite sa moje stranice jer kolko vidim kad si ga smanjivo malo su se poseremetili omjeri
Bookmarks