pa taj se niti ne broji, taj dio je po meni samo skunut, nigdje se ne vide tragovi ostecenja. znaci u ta dva racunaju ovaj crveni i taj zuti
to kazu... jos nigdje nema slika od dva razlicita enza slupana ...Poslao: coma_zgb
samo da napomenem, vec su 2 enza slupana
jedan je onaj sto je vjeko stavio... drugi kazu da je zut... ali IMO onaj sto mu je samo panel na strani ostecen se nebi trebo brojat kao slupan
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pa taj se niti ne broji, taj dio je po meni samo skunut, nigdje se ne vide tragovi ostecenja. znaci u ta dva racunaju ovaj crveni i taj zuti
neznam koji ludak bi mjenjo apartmane na mou za auto.mogo je zaradit pare pa kupit auto pa imat i auto i nacin daljne zarade.
ko ce ovak kupovat benzin,a?
pitao bi vjeku sta ona civic i lancia rade gore.....? po cemu su tako posebni....
i nemojte stavljat mercedese kad ih ima na svakom uglu u zagrebu...
da tema nebude prezatrpana slikama obicnih auta.,.......
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni je ta kappa jako lijep auto
A meni ne vrijeđaj hondu-honda,toyota,subaru,nissan-4 kralja a sve ostalo je drek!
ma kog ja vrjedjam bog te, ja isto obozavam hondu....
ali bezveze je tu postana...
tako onda mozemo za svaki auto rec da je poseban pa nabacat hrpu slika.... ja napostam hrpu slika npr americkih auti, whiteboy alfe...... itako...
e uskoro vam dolazi slika - kao najposebniji auto ovde -> maserati coupe(novi)...samo mi se neda silaziti s tramvaja da ga uslikam..
@killa dobar auto, za razliku od one profurane modene!!
aj imam ideju, ajmo procesljat cjeli grad! vjeko ti si iz dubrave, jel vidis sta onog lamborginia?
kaj za razliku od modene? kolko ima modena u gradu a kolko sl-ova??? ovo svaki idiot koji ima para kupi jer je mercedes. inace vidio sam u srijedu ili cetv SL brabus 6.3 (640ks)
sta je tebi sta si 3put isto napiso?ja mislim da sam isto vidio tog brabusa na parkiralistu na jarunu .bosanska reg pise na njemu 640ks .takvog sam aj vidio i nisam vjerovo ispocetka da taj "autic" ima tolku snagu
ja ga cesto vidim.....
E sad ču ovdje opsovati svojeg gada od m55tice
zbog onog hebanog battery checkera nisam mogo slikati
onaj žuti lamborghini,crnog brabusa i hondu nsx parkirane jedan do drugog,a niti badrovov evo vii
@killa mislis onog zutog lamborginija diabla SV??-iz dubrave..vise ga nema valjda ga je covik prodao..al koje auto ima samo gumetine..
@koma pa svaki luzer ima modenu i to crvenu-tak profuranoo...
Citroen C3
![]()
Daewoo Lanos(jedini auto na kojem sam vidio pravi stražnji spojler)
![]()
![]()
![]()
VW Polo 6N
![]()
Seat Ibiza (isto Riječki,ulovio sam ga tek u ZG na željezničkom kada je bio Info)
![]()
Golf IV
![]()
Seat Toledo
![]()
A ovo je Hummer 2,neki Amer je bio ovdje
![]()
Toliko zasad,nadam se da ću za vikend uhvatiti i nešto Požeških pa vam stavim.
a da? joj kak bi ja onda htio biti luzer... i naravno da mora biti crveni, tko kupi ferrari u nekoj drugoj boji treba u zatvor!Poslao: vjeko
@koma pa svaki luzer ima modenu i to crvenu-tak profuranoo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
e to za boju je istina! inace svi kupuju sl55 amg a za istu cijenu mogu dobiti lamburdjinija gelarda, znaci da uopce nemisle sta kupuju odnosno nisu pare zaradili svojim novcima (danasnji mladi poduzetnici)
coma....... onaj moj mercedes gore.... uopce ga nema po gradu..... to je slr il tako nes
to je sl-ka, kakav slr
dobro nije slr, ali nije ni slk
pripazi na crticu ne slk nego sl-ka, odnosno sl
nije ni sl
ma dobro nije bitno.....
a sta drugo moze biti????
On ti ima 6.7 motor, vidim ga dost često, heben autićPoslao: coma_zgb
kaj za razliku od modene? kolko ima modena u gradu a kolko sl-ova??? ovo svaki idiot koji ima para kupi jer je mercedes. inace vidio sam u srijedu ili cetv SL brabus 6.3 (640ks)
Wasssssuppppp?
Bookmarks