e aj recite koji glupan moze napraviti ovakvo sto na ovoj opel korsi?? uzzaaasssssssss....WB komentiraj!!
![]()
e aj recite koji glupan moze napraviti ovakvo sto na ovoj opel korsi?? uzzaaasssssssss....WB komentiraj!!
![]()
@sile zao mi je za slike, probat cu danas nesto iskemijat. jednostavno se nemogu spojit na server na htnet uopce..... probao sam one free servere al to sve sranje nis ne radi...
ako neko hoce vidjet sredjenog yugica poslat cu mu na mejl slike... al budem danas probao postavit vise te slike
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo siletovog yugića
![]()
![]()
![]()
btw sile kaj si ono reko da ima 220ks ili sam ja nekej zabrijao??
jos mu fali sprijeda neka lijepa maska i donji spojler, i straga se moze sredit![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@sile imas prednjih maski-lancia..pogledaj si na ovoj stranici- www.juris.hr
mislim da je svaki komentar suvišan...Poslao: vjeko
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
uh, pa to bi onda trebao yugo imat 4 diska od bar 13 cola da se može zaustavit...Poslao: vjeko
btw sile kaj si ono reko da ima 220ks ili sam ja nekej zabrijao??
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks