Dobio sam informaciju da se planira portiranje MMORPG igre Shadow of Legend i na symbian platformu.
Za sve one koji imaju web n walk ili wlan, na mobu ce moci igrat prvi mobilni MMORPG![]()
Igra tek 28.4. prelazi u closed beta fazu i za sad je jedino dostupna podrska za Windows Mobile 5 PDA i Windows XP\Visa PC, nakon sto igra izadje, za jedno pola godine ce pocet i portanje na Symbian.
Igra bi trebala biti odlicna, koga zanima vise informacija o igri neka uzme minutu i procita na sluzbenoj stranici vise informacija o igri i sta se sve moze u igri radit.
Zanimljivo je to da mozes si izgradit kucu ili izgradit shop pa prodavat stvari i to da vise igraca moze gradit zajedno jednu zgradu, kao guild u kojem se sastaju, kartografija - izrada mapa, pa cak i "begging" odnosno zhicanje ekipe za koji gold.. lol![]()
Ako nekog bude nesto zanimalo vise o igri neka slobodno pita, primljen sam u closed beta testing, a za koji mjesec igra prelazi u open beta fazu pa ce svi moci ispribat ali samo na PCu ili WM5 PPCu.
I ja sam se prijavio na betu, cekam javljanje...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
imam ja pitanje - hoce li biti besplatna ili ce se morati uzimati bonovi kao za wow?
Dajte neka netko od moderatora prepravi naslov teme.![]()
GAYminga
ja se stvarno nadam da će biti besplatno, jer bi sigurno igrao..
Ajde Rospaya, nadam se da ce i tebe isto primit, pa da udaramo zajedno![]()
Sto se tice placanja, jos nisu donjeli nikakvu strategiju, ali beta je besplatna, jedino placas internet.. Nadam se da ce "carefully selected" closed beta testeri imati neke pogodnosti sto se tice pacanja osim par mjeseci besplatnog bugovitog igranja prije nego izadje.
Ma znam da nije prvi, bila je i TibiaME, mozda jos neki.. al ovo ce biti prepredobro..
Da, točno tako, zove se igra TibiaME.. ali nije ni blizu ovome..
nego, oće li to radit na svim symb 9?
Nema jos informacija koji ce uredjaji tocno biti podrzani, ali moje mishljenje je da ce radit na svim mobitelima jel igra koristi neki svoj sustav u kojem se vrti. Nesto kao .NET Frameworks ili nesto kao emulator... Tak da Symbian emulira taj sustav u kojem se igra vrti i zato imas lijepu detaljnu grafiku i na mobitelu..
Sad oce radit samo za 3rd S60 ili ce radit i za 2nd, a i za UIQ i ostale symbian platforme, to ce mo tek saznat jel kao sto sam rekao, tek je u planiranju portanje na symbian. Prvo ce izaci za WM PDA, WM Smartphone i PC..
super MMORPG na mobu btw. daj promjeni ime teme
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bookmarks