I ja dajem glas WM radio sam sa i sa Symbianom i sa WM, al mi je bolji dojam ostavio WM, a kako ljudi navode, za symbian ima pun klinac programa, a 90% su beskorisni, dok za WM ima dosta korisnih programa...
Windows mobile
Symbian
I ja dajem glas WM radio sam sa i sa Symbianom i sa WM, al mi je bolji dojam ostavio WM, a kako ljudi navode, za symbian ima pun klinac programa, a 90% su beskorisni, dok za WM ima dosta korisnih programa...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
meni je ipak bolji symbian jer je nekak pristupačniji i više namjenjen mobilnoj telefoniji . symbian mi je stabilniji , dok je WM više za prof. stvari koje meni nisu uopće potrebne .
Recimo imao sam pod zadnje nokiu E60 i mda vario i što se tiće njih dvoje nokia mi je bila dosta bolja , stabilnija i bolje je funkcionirao wifi .
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
WM ima registry, a svi koji se malo razumiju u windowse znaju kakvu moch ima registry, upravljanje kompletno svim hardwareom i softwareom, tak da windows mobile ima puno vise mogucnosti sto se tice customiziranja i hackiranja.. Na symbianu nemosh napravit totalno jednostavnu stvar kao kreirat shortcut od necega u glavnom meniu, a kamoli overclockat proc ili poboljsat kvalitetu kamere ili nekog drugog kardwarea editiranjem registrya..
Neznam ja bih si htio uzet mob sa verzijom Windows 2003, ali neznam dali ima puno programa za njega, jer ja pratim Dotsis.com i IPmart-forume, a tomo nisam nista vidio vezano za Windowse, a mislio sam si uzet mob mpx200, pa me to zanima!!![]()
![]()
Bookmarks