bolje ti pređi na battery status. radi savršeno, možeš podešavati posebno za programe i radin na 260 Mhz stabilno (273 boost)
Nasao sam si program za mp3 ringtone, sad me zanima jedna druga stvar,
Skinuo sam si OmapClock i lako se overclocka ali nakon nekog vremena se vrati na normalne mhz, jel zna netko kak da ostane stalno,
HVALA
Zadnji uredio stream : 15-04-2007 u 11:31
bolje ti pređi na battery status. radi savršeno, možeš podešavati posebno za programe i radin na 260 Mhz stabilno (273 boost)
evo instalirao sam battery status i ne kuzim kako to radi, samo mi se pojavi ikonica na ekranu sa battey statusom, jel trebam imat i omapclock ili samo to
SVE RADI, hvala
Zadnji uredio stream : 16-04-2007 u 09:32
Upit o softwareu preseljen na Molbe/Zahtjevi
MDA Compact IV
predpostavimo da je mobilni procesor isti kao procesor računala, odnosno da na isti način reagira kao procesor računala, to bi značilo da povećanje frekvencije neznatno zagrijava i neznatno troši više baterije, a opet da mu je vijek trajanja isti. ono što kvari procesore i samnjuje vijek trajanja je dizanje voltaže, a smatram da se na ppcu ne može podići voltaža, stoga je moj zaključak da će te dobit brži rad, ako vam ppc blokira, jednostavnim restartom ste riješili situaciju...
Ja sam na Variu koristio XCPUScalar.
Ja i dalje koristim XCPUScalar i program radi odlicno.
Maximalno stabilno dizanje je do 240 Mhz.
Program ima dosta mogucnosti i podesavas ga kako hoces ili trebas, a bitno je da kada uredaj ne treba visoke taktove on ih vrati u normalu sto je dobro.
O programu legalno:
http://www.immiersoft.com/
O programu .......:
LINK
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Bookmarks