imam jos jedno pitanje:
@bimbi -trazim po forumu malo vise o tim foticima..i nasao da se netko zalio da sony w50 na svim slikama ostavlja crvene oci....rekao si da si vec puno puta pricao o crvenim ocima, i da takvim ultra compact i slicnim ne moze bez tog..moze link da procitam malo vise o tome...

jer kako smo jucer slikali na rođendanu,stari samsung a402 daje ok slike i odlicno reducira crvene oci- savrseno ih reducira slike su ko po danu, i to nema neki posebni blic za to, nema ni af, slika sve sa auto i tako dobro ispada,nikad mutno ni nis... zatim slikano s olympusom fe-170 i dobro reducira-nekima su zjenice crvene nekima ne,al prihvatljivo.... i zatim slikano na sony-ju, model w30, no slikano s obicnim blicem, slike su ko vampiri, na bas svim slikama su crvene oci, i to ne samo zjenice nego bas naglaseno i upada jako u oci..ne vjerujem da moze tako lose slikat, nisam probao sa reduce-eye blicem, kolko to poboljsava- na olympusu nije neka ogromna razlika, pa pretpostavljam da ni sony ne moze skroz reducirat, al barem kolko to bolje ide,mislim smanjuje crvene oci, jer s obicnim blicom je bas sugavo...
ne mogu sad isprobat, sutra bi frend trebao doc da mjenajmo fotice,on meni w30 pa me zato zanima ko koristi te fotice kolko je dobar reduce-eye blic? il cu morat nabavit photoshop i sliku po sliku..