A da nam prvo napišeš kako spajaš mob. Da li samo uštekaš kabel u komp i u mob i pokreneš program ili nešto drugo?
A da nam prvo napišeš kako spajaš mob. Da li samo uštekaš kabel u komp i u mob i pokreneš program ili nešto drugo?
Instaliraj Mobile Phone Manager (dobio si ga s telefonom ili s kabelom). Kada ukopčaš kabel u mobitel, nakon par trenutaka će ti se u device manageru pojaviti kategorija usb modem, ili tako nešto, i pisati će da nemaš drivera za to...
Instaliraj driver s cd-a od kabela za Siemens Mobile Phone USB Modem, i pričekaj malo, i moći ćeš iz explorera vidjeti mob i foldere MMCard i Data...
Ovo sve pričam napamet po sjećanju, pa je možda i nešto malo drugačije, ali uglavnom je to to.
pozdrav!
ne meni ne prepoznaje comp mobitel. Kupio sam danac DCA-140 kabel, instalirao sam mobile phone manager, prvo sa cd-a koji sam dobio uz c81 (nije nista prepoznao comp), pa potom sa cd-a koji sam dobio uz kabel (isti ucinak). Kao da nisam nista napravio.. jedino mi se bez problema mob puni, pa makar ja iskljucio punjenje preko usb-a. Ne kuzim u cemu je problem. Probao sam sa add remove hardware al tamo nema nista sto nije vec instalirano. citao sam druge postove, stavljao sam primjerice korisnicki racun na diagnose, ukljucivao i iskljucivao mob.. i nista... kabel ocito funkcionira jer se mob svojevoljno puni, al ne kuzim zasto ga nece prepoznati..
Hvala unaprijed na brzoj pomoci!
Ista situacija i isti problem, ima li tko rijesenje istog (Kabel je kupljen u Sophos Labu)
Meni je pomoglo da ustekam kabel u komp, ali ne i u mobitel. I onda restartat komp. I kad se win dignu, onda ustekat kabel i u mob i pokrenit MPM.
Od tada sve radi bez problema
Bookmarks