Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 1 od 1

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Monitor problem (rijesen)

Evo , posto mi ovaj problem nikako nije dao mira i nisam mogao to slusat onda sam nasao dva rjesenja. Prvi je softwerski a to je da se u control panelu pa na power options i onda na turn off monitor stavit na never tako da se nece moc ohladit i ponovo zagrijat

Nadalje , svi oni koji nikad nisu rastavljali monitore, nije bas jednostavan posao. Zasto ? Pa zato sto su potrebne 4 ruke (ja sam radio sa 2 ruke i 2 noge ) da bi se skinula plastika i sve to moglo raditi a da nebi doslo do pucanja neceg ili slicno.

Ja sam imao za odvit dva sarafa i ovo pritisnut da bi se plastika skinula

Cijeli ovaj problem je nastao kod mog modela samsung syncmaster 753 dfx i ja mogu rec da sam uspio rijesit i ako treba mogu i posebno objasnjavati kako sta raditi pa i samo skidanje plasticnog okvira.
    Problem (piiiiiistanje) je nastajalo kada bi se nakon dugog rada monitor ugasio i kada bi se vratio u "zivot" onda bi se to dogadjalo i trajalo par sekundi a nekad i minuta.

Prvo vrijeme sam ga drzao samo softwerski i bilo je ok iako je opet nekad znao ali odma prodje pa reko idem napravit posao do kraja i odlucim se za operaciju monitora.

Oprez kod rastavljanja i sastavljanja monitora da nebi doslo do ostecenja samog monitora. Monitor NESMIJE biti upaljen u struju dok se radi . Za svu nanesenu stetu odgovarate sami!

Sav potreban alat je krizasti odvijac , 2 obicna odvijaca i pistolja za plastiku . Cijeli posao se moze obaviti za 20tak minuta sto nije strasno .

Kada sam otvorio monitor onda sam vidio par mjesta sto bi mogao biti problem i da ja nebi to par puta rastavljo i sastavljo ja sam to fino sve zalio plastikom i ostavio da se osusi te nakon toga jos jednom pregledat da se nije slucajno koja zica odspojila i mozda nesto jos treba "zalit" plastikom. Inace monitori imaju nekakav metalni oklop kojeg sam ja maknuo jer mi je smetao .

56k warning

Evo slike kao sto sam i obecao

Eto to bi bilo to , ako imate pitanja navalite
    Zadnji uredio gog : 13-04-2007 u 17:11

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove